Huawei Nova 9 bi mogao biti predstavljen krajem septembra - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei Nova 9 bi mogao biti predstavljen krajem septembra

Nedavni izveštaji su ukazali na to da je sertifikovan Huawei telefon sa oznakom modela RTE-AL00, koji bi se na tržištu mogao pojaviti kao Huawei Nova 9.

Potom je jedan dojavljivač pomenuo da će Nova 9 biti predstavljen 23. septembra i da bi se u prodaji mogao naći od 29. septembra. On je istakao da će telefon pokretati Snapdragon 778G sa podrškom za 4G. Qualcomm još uvek nije objavio 4G verziju ovog čipseta.

TENAA listing za Huawei Nova 9 (RTE-AL00) je primećen prošlog meseca, ali i dalje nema informacija o specifikacijama. Fotografija sa listinga sugeriše da bi telefon mogao imati OLED panel, sa senzorom otiska prsta u displeju. Izduženi otvor za kamere, ukazuje na mogućnost postojanja dve selfi kamere.


Na poleđini telefona je smešten sistem sa četiri kamere, zajedno sa LED blicem. Pored toga, 3C listing sugeriše podršku za 66W punjenje. Veruje se da bi NAM-AL00 Huawei telefon, koji je primećen na 3C listingu sa 100W punjačem, mogao biti Nova 9 Pro.
 
Huawei još uvek nije potvrdio kada će Huawei Nova 9 biti predstavljena, a ukoliko su pomenute glasine tačne to bi se moglo desiti u narednih nekoliko dana.

Izvor: PlayfulDroid

Danas objavljeno

Moskovski sud optužio osam REvil hakera za ransomvare napade širom SAD

Vanja A

DxOMark: kamera vivo X70 Pro nadmašuje iPhone 13

Vanja A

Telefon koji dominira u Kini je iPhone

V.R.

Ostavite komentar