Huawei Nova 5i Pro na fotografijama uživo - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei Nova 5i Pro na fotografijama uživo

Huawei je u junu objavio Nova 5, Nova 5i i Nova 5 Pro telefone u Kini.

Huawei je u junu objavio Nova 5, Nova 5i i Nova 5 Pro telefone u Kini.

Kompanija se sada sprema za objavu Nova 5i Promodela, koji bi trebalo da implementira nadogradnju dizajna i kamere. Pojavile su se fotografije uživo, koje navodno prikazuju Nova 5i Pro, a sugerišu da će telefon na poleđini implementirati dizajn kao kod Mate 20 modela.

Huawei Nova 5i Pro fotografije uživo otkrivaju da će telefon imati sistem sa četiri kamere na poleđini, aranžiran u četvrtastom modulu. LED blic je smešten pored sistema kamera. Stiker na poleđini otkriva broj modela SPN-AL00. Senzor otiska prsta je takođe smešten na poleđini telefona. S prednje strane se nalazi punch-hole displej sa jednom kamerom.

Zasnovano na ranijim izveštajima, Huawei Nova 5i Pro bi trebalo da ima 6.26-inčni IPS displej sa 2340 x 1080p rezolucijom. Dimenzije telefona su 156,1 × 73,9 × 8,3mm i težak je 178 grama. Specifikacije kamere uključuju 48MP glavni senzor, 8MP senzor i dva 2MP senzora na poleđini, kao i 32MP prednju kameru. Sve napaja 3900mAh baterija, procesor radi na 2.2GHz (verovatno Kirin 810). Kada su u pitanju RAM i skladište, očekuje se 6GB ili 8GB RAM-a i 128GB ili 256GB skladišnog prostora.

Izvor: Indiashopps

Danas objavljeno

Istraživanje odgovorilo: Ko bolje štiti podatke – Android ili iPhone?

D

Sljedeći nivo: Sprema se savitljivi iPhone

D

Ovu aplikaciju koriste milijarde, a nema ni osnovnu zaštitu korisnika

D

Ostavite komentar