8. Jula 2022.

Huawei Mate Xs 2 – najtanji i najlakši na malo drugačiji način

Big Portal

Savitljivi ekrani pružaju jako veliku radnu površinu i prostor za udoban rad i konzumiranje multimedijalnog sadržaja.

Koji god sistem sklapanja ekrana da vam se više sviđa – na spolja ili na unutra, moramo vam reći da Huawei Mate Xs 2 ima jako dobru polaznu tačku koju smo videli samo kod Honor Magic V telefona. Naravno, govorimo o tome da ovaj telefon kada je sklopljen ima normalne dimenzije ekrana, pre svega širinu, što je stvar koju korisnici najviše zameraju telefonima kao što je Samsung Galaxy Z Fold serija.

I zaista je tako. Sklopljen, Huawei Mate Xs 2 ima širinu od 75,5 mm, naspram 67 mm koliko ima pomenuti Fold 3, što je širina ekrana prosečnog pametnog telefona više klase. Kada dodate da se ekran sklapa na spolja, to znači da prednja strana nema nikakve šarke ili deblje kućište, već da celom prednjom stranom dominira ekran. Ukratko, Mate Xs 2 je telefon koji možete koristiti sklopljenog i rasklopljenog bez nekih ograničenja koja su karakteristična za slične modele.

Ako ste gledali našu recenziju Mate Xs modela iz aprila 2020. godine, nema šta mnogo da se doda po pitanju dizajna. Huawei jeste unapredio šarku, ekran, hardver i kamere, ali je to manje-više neprimetno dok ne uzmete telefon u svoje ruke. Kao neko ko već neko vreme koristi telefon sa savitljivim ekranom kao svoj primarni uređaj, moram priznati da me je Mate Xs 2 prijatno iznenadio.

Uostalom, pogledajte sami.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare