Huawei Mate 40 serija će imati displej sa osvježavanjem od 90Hz - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei Mate 40 serija će imati displej sa osvježavanjem od 90Hz

Prošle nedelje, Huawei je potvrdio da će 22. oktobra održati događaj tokom kojeg će predstaviti Huawei Mate 40 seriju telefona. Tokom globalne prezentacije, mogli bismo vidjeti uređaje kao što su Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro+ i Mate 40 RS Porsche Design.

Tokom ove godine, premijum telefoni su stizali sa različitim stopama osvežavanja ekrana, koje idu i do 144Hz. P40 serija su bili prvi Huawei telefoni koji su imali osvežavanje ekrana od 90Hz. Glasine su uglavnom usaglašene u tome da će i dolazeća Mate 40 serija imati 90Hz stopu osvežavanja ekrana.

Tizer video, koji je objavljen od strane kineske kompanije, takođe ukazuje da će Mate 40 serija zaista stići sa osvežavanjem ekrana od 90Hz.

Video pokazuje igru, a u donjem delu videa je primećen frejmrejt koji se zaustavlja na broju 90. Stoga se trenutno pretpostavlja da će Mate 40 serija podržavati pomenuto osvežavanje, ali za sada nije poznato da li će ovo biti dostupno za sve modele u okviru nove linije.

Huawei Mate 40 seriju će pokretati 5nm Kirin 9000 5G čipset, imaće šestougaoni ili osmougaoni sistem kamera na poleđini, dok je na AnTuTu listingu nedavno primećen model sa 8GB LPPDR5 RAM-a i 256GB UFS 3.1 skladišnog prostora.

Izvor: PlayfulDroid/Benchmark

Danas objavljeno

Odmah ažurirajte WhatsApp za Android i iOS

Zeljka

Xiaomi Civi 2 podsjeća na iPhone 14 Pro zbog jednog detalja

Zeljka

Samsung sa One UI 5.0 iskopirao iOS 16 zaključani ekran

Vanja A

Ostavite komentar