Huawei Mate 30 render sugeriše okrugli kamera modul, 5x optičko zumiranje - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei Mate 30 render sugeriše okrugli kamera modul, 5x optičko zumiranje

Huawei se sprema za objavu svog narednog premijum telefona.

Huawei se sprema za objavu svog narednog premijum telefona. Kompanija je prošle godine objavila Mate 20 seriju, a ove godine se očekuju naslednici ovih telefona – Mate 30. Već su se pojavili neki renderi telefona iz ove serije, ali se međusobno toliko razlikuju da postoji mogućnost da nisu autentični. Sada je tu najnoviji render, koji otkriva Huawei Mate 30 sa četiri kamere smeštene u okrugli modul.

Prema detaljima sa rendera, Huawei Mate 30 stiže sa četiri kamere i 5x optičkim zumom. Huawei je sklopio partnerstvo sa Leicom za dizajn i konstrukciju sočiva. Kamera sistem nosi oznaku Leica Vario-Summilux-H 1:1.6-3.4/16-125mm ASPH.

Mate 30 bi mogao stići u Emerald Green (smaragdno zelenoj) boji, kao i Mate 20 Pro. Na poleđini nije vidljiv nikakav fizički senzor otiska prsta što sugeriše da je on ugrađen ispod ekrana telefona.

Raniji izveštaji su sugerisali da će Huawei Mate 30 stići uz 6.71-inčni AMOLED displej sa 90Hz osvežavanjem. Telefon će pokretati Kirin 985, koji je uparen sa Balong 5000 5G modemom. Očekuje se i 4200mAh baterija sa podrškom za 55W brzo punjenje.

Kada je datum objave u pitanju, očekuje se da će Huawei Mate 30 linija biti objavljena tokom oktobra, a od starta bi trebalo da koristi Android Q operativni sistem.

Izvor: Indiashopps

Danas objavljeno

Trikovi kojima Apple podiže cijenu novog iPhone

Vanja A

Xiaomi sprema PC desktop računare

Vanja A

Evo kakve su vam šanse da vratite hakovani Facebook nalog

V.R.

Ostavite komentar