Huawei Mate 30 Pro promo fotografije pokazuju četiri kamere na poleđini - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Huawei Mate 30 Pro promo fotografije pokazuju četiri kamere na poleđini

Pojavila se promotivna fotografija za Huawei Mate 30 Pro, koja nam daje novi pogled i potvrdu postojanja okruglog kamera modula na poleđini.

Uprkos tome što su proizvođači zaštitnih kućišta sugerisali da će telefon imati tri kamere, Mate 30 Pro će zapravo imati četiri kamere.

Najnovija fotografija pokazuje da će LED blic biti smešten sa strane, levo od kamera. Za sada nije poznato šta će četvrta kamera kod Mate 30 Pro modela služiti. Huawei P30 sistem kamera je pokrivao sve potrebe sa ultraširokom, širokom i telefoto kamerom. Dodatne informacije sugerišu da će četvrta kamera na Mate 30 Pro modelu biti 3D senzor (verovatno ToF tipa).

Iz prethodnih procurelih informacija znamo da će Mate 30 Pro imati dva velika senzora: 1/1.55″ za glavnu kameru i 1/1.7″ za ultraširoku kameru, a treća kamera će biti 5x periskop zum modul.

Telefon će zadržati 40W punjenje preko kabla, dok će bežično punjenje dobiti nadogradnju na 27W (sa 15W).

Tekst sa promo fotografije jasno pominje Kirin 990 čipset, što je već i zvanično potvrđeno. Leica je takođe tu i verovatno će biti zadužena za poboljšanu osetljivost senzora za fotografije. Huawei Mate 30 familija telefona će biti predstavljena 6. septembra.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Bilo je potrebno 25.000 tužbi: Istraga u Evropi zbog neispravne konzole

D

Povratak giganta: Xbox konzole obaraju rekorde

D

Apple s rekordnom isporukom smartfona u četvrtom kvartalu

D

Ostavite komentar