Huawei je predstavio MateView GT zakrivljeni gejming monitor - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Huawei je predstavio MateView GT zakrivljeni gejming monitor

Najnoviji dodatak u Huaweijevoj liniji proizvoda jeste MateView GT gejming monitor, koji pored zakrivljenog ekrana ima i dva prednja zvučnika koji su ugrađeni u postolje.

Pored izuzetnog izgleda, monitor se može pohvaliti i odličnim specifikacijama. Tu je 34-inčni, zakrivljeni LCD ekran sa 3440 x 1440p rezolucijom i uglovima gledanja od 178 stepeni. Displej nudi osvežavanje od 165Hz, 21:9 odnos stranica i 91% screen-to-body odnos. MateView GT ima i panel koji pokriva 90% DCI-P3 spektra boja i 12 procenat sRGB spektra. Maksimalno osvetljenje iznosi 350 nita.

Huawei MateView GT nudi Dark Field Control funkciju, koja automatski podešava osvetljenje displeja u scenama sa niskim osvetljenjem ili previsokom ekspozicijom, omogućavajući korisnicima da lako uoče elemente na ekranu. Tu je i podrška za tehnologiju lokalnog zatamnjenja, a monitor je prošao i TUV Rheinland test za zaštitu od plavog svetla.

Kada je u pitanju soundbar, ugrađen u postilje monitora, on uključuje dva zvučnika sa podrškom za 2.0 stereo zvuk. Tu je i RGB touch panel, sa podrškom za podešavanje zvuka i efekata osvetljenja.

h2_136.jpg
Pored gejming MateView GT modela, Huawei je u svoju ponudu dodao i Huawei MateView premijum monitor. Ovaj model ima 28.2-inčni 4K HDR displej, sa 3:2 odnosom stranica, 94% screen-to-body odnosom i 500 nita osvetljenjem. Panel pokriva 98% DCI-P3 spektra boja i 100 procenata sRGB palete boja.

Izvor: PocketNow

Danas objavljeno

Instagram dobija još više reklama

Vanja A

Cooler Master predstavio MM712 – gejming miša od samo 59 grama

Vanja A

Mask opet želi Twitter, poznata i cijena

Vanja A

Ostavite komentar