25. Februara 2022.

Huawei FreeBuds Lipstick, šik stilski dodatak

Big Portal

Jednako upečatljivim učiniće vas i telefon koji je dizajniran da odgovori na svakodnevne potrebe, zauzimajući pritom minimalno prostora. Odaberite savršen spoj Huawei FreeBuds Lipstick slušalica i Huawei P50 Pocket mobilnog telefona.


Najlepši način da slušate muziku!

Ko kaže da sve bežične slušalice moraju izgledati isto! FreeBuds Lipstick se sasvim sigurno ističu. One su kombinacija vrhunske tehnologije i visoke mode, a njihova crvena boja zapada za oko, baš kao i kućište u obliku karmina. Dolazi vreme kada u neseseru za šminku možete poneti sve svoje omiljene numere! Dovoljno je da u njega spakujete i svoje neponovljive Huawei FreeBuds Lipstick slušalice.  Crvena je boja ovog meseca, zato tretirajte svaki dan kao dan ljubavi i dan lepote.

HuaweiFreeBudsLipstick.png

Uprkos kompaktnom, a udobnom dizajnu – svaka slušalica teži 4.1g – FreeBuds Lipstick poseduju dinamičke drajvere od 14.3mm, koji unapređuju bas stvarajući impresivno dubok zvuk koji zaista možete osetiti. Mogućnost aktivacije efekta poništavanja šuma (active noise cancelation – ANC) će umanjiti zvuke okoline koji mogu pokvariti iskustvo slušanja i omogućiti vam da čujete najbolje od svoje muzike.

Predivno kućište za punjenje koje podseća na pravi karmin napravljeno je od nerđajučeg čelika, sa elegantnim crno-zlatnim detaljima koji se neprimetno utapaju sa svim ostalim modnim dodacima. Nije sve u izgledu: kućište takođe neprestano puni slušalice kako biste do 22 sata bez prestanka mogli da uživate u muzici!

Osim izgleda, oduševiće vas i performanse Huawei Freebuds Lipstick slušalica. Između ostalog, one omogućuju povezivanje sa dva uređaja istovremeno, a tu je i automatska konekcija slušalica sa vašim telefonom, računarom ili tabletom. Potrebno je samo otvoriti kućište u njihovoj neposrednoj blizini i odmah ste povezani.


Sjajna kombinacija sa pametnim telefonima P50 serije

Za Huawei, nije dovoljno da pametni telefon bude snažan, već mora jednako dobro da izgleda, kao i da udobno leži ruci. Najnovija Huawei P50 serija, koju čine Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket modeli, još jednom je podigla ovu viziju na novi nivo. Moduli kružne kamere koja se odmah uočava, ali i ultra-tanki ramovi, čine da se baš ovi pametni telefoni istaknu.

HuaweiP50_2.jpg

Huawei P50 Pocket je telefon na preklop koji vam omogućava da imate sve prednosti velikog ekrana u džepnom izdanju. Kad je otvoren, P50 Pocket ima ekran od 6.9 inča u neverovatno tankom ramu od 7.2mm, dok zatvoren, podseća na luksuznu kutiju za šminku koja lako može da stane u džep ili bilo koju torbicu.

Ako tražite tradicionalniji pametni telefon, razmotrite Huawei P50 Pro, koji održava visoki kvalitet fotografije zahvaljujući Dual Matrix kameri smeštenoj u dva velika simetrična kruga.

Huawei pametni telefoni iz serije P50 su možda najlepši telefoni ove kompanije do sada. Ukoliko želite da raspolažete funkcijama najmodernijeg pametnog telefona luksuznog izgleda, uz najbolji kvalitet kamere na tržištu, jednostavno nećete pogrešiti ukoliko odaberete bilo P50 Pocket ili P50 Pro.

Za koji god od ova dva modela se odlučite, lako možete instalirati sve vaše omiljene aplikacije poput Tidal-a i Deezer-a. Sve što je potrebno da uradite jeste da ih preuzmete iz AppGallery prodavnice aplikacija i uživate u zvuku i ritmu koji će vam pružiti FreeBuds Lipstick.

Izvor: Huawei

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare