“HTIO DA ME SILUJE” Nakon 30 godina otkrila da je proganjao Malčanski berberin - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

“HTIO DA ME SILUJE” Nakon 30 godina otkrila da je proganjao Malčanski berberin

Pojavila se nova žrtva Malčanskog berberina. Mještanka Malče poslije skoro 30 godina je ispričala da je Ninoslav Jovanović pokušao da je siluje i ošiša.

– Sada imam 49 godina. Sve se dogodilo kada sam imala 20, a on 17 godina. Sreo me u selu, stalno me pratio i opsjedao, a onda je jednog dana je htio da me siluje. Još uvijek vučem traume i ovo što se dešava danas mi je samo sipalo so na ranu – rekla je ona u ispovijesti za Novosti.

Nesrećna žena je povjerila da je svoje iskustvo sa Berberinom proživjela ispočetka kada je čula da je oteo Moniku Karimanović (12).

– Ne znam kako sam uspjela da se iskobeljam iz njegovih ruku. Bježala sam kao luda. Naravno, jurio me sve vrijeme, a onda je negdje ispred moje kuće uzeo jednu letvu i lupio me po glavi. Moj otac je čuo da se nešto dešava pa je istrčao iz kuće. Kada ga je Ninoslav vidio dao se u bijeg. Cijeli slučaj je zataškan, a na mom srcu i duši su ostali ožiljci, rane koje nikada nisu prošle – rekla je ona.

Ovih dana mještanka Malče sedi zaključana u svojoj kući. Svi njeni rođaci i prijatelji koji znaju kroz šta je prošla su vrlo pažljivi prema njoj.

SrpskaiNFO

Danas objavljeno

Vladika Jefrem: Manastir Miloševac vaskrsava na čudesan način

M.

Uvode lokdaun za nevakcinisane; moći će na ulicu samo u izuzetnim slučajevima

M.

Šestoro mrtvih u požaru u Brčkom

M.

Ostavite komentar