Htjeli su da mi plate da spavam sa Đokovićem! Vreli snimak je trebalo da uništi Novakov brak - BIGportal.ba
Ex Yu

Htjeli su da mi plate da spavam sa Đokovićem! Vreli snimak je trebalo da uništi Novakov brak

“Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim”, otkrila je manekenka.

Manekenka Natalija Šćekić šokirala je sve u Srbiji u svojoj ispovesti za magazin “Svet”.

Natalija Scekic: Novak Djokovic'i baştan çıkarmam istendi ⋆ Bir Malumat

Ona je otkrila pakleni plan menadžera i saradnika, koji su želeli da uspostavi seksualni odnos sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem kako bi uništila njegov brak sa suprugom Jelenom.

Plan je bio da Natalija namami Novaka, snimi celu seksualnu aferu, a zatim istu pusti u javnost. Za to su joj nudili između 50 i 60 hljada evra.

“Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad me kontaktirao, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografiranje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem… Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim”, otkrila je manekenka.

“Ponuda je bila od 50 do 60.000 evra i putovanje iz snova po mom izboru. Ali sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Mogu samo zamisliti što bi se dogodilo da je takav video objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari”, istakla je.

U spomenutom tekstu u magazinu “Svet” se takođe navodi da je menadžer koji je kontaktirao manekenku i koji je imao pakleni plan da sruši Novakov imidž zapravo imao takve zahteve iz Velike Britanije.

“Trebalo je samo pronaći seksualnu bombu koja će Đokovića odvesti u krevet, no čini se da se plan nije ostvario. Navodno je organizator ovoga imao premalo dana da izvrši plan, jer mu je naručitelj dao prekratak rok”, rekao je neimenovani izvor “Svetu”.

Objektiv.

Danas objavljeno

Nina Badrić zablistala u ležernoj kombinaciji, uporedili je s Monikom Beluči

Vanja A

Poznati detalji sukoba pjevačice i sestre

Vanja A

“Jovanin kofer” donese i pet farmaceutskih plata

Vanja A

Ostavite komentar