Hrvatski estradnjaci duguju hiljade evra poreza - BIGportal.ba
Ex Yu

Hrvatski estradnjaci duguju hiljade evra poreza

Poreska uprava Republike Hrvatske objavila je godišnju listu dužnika, a na spisku onih koji nisu izmirili obaveze prema državi navodno našao se i pjevač Toni Cetinski (51).

Naime, kako piše 24sata.hr puno je sportista, ali i estradnih zvezda na toj listi dužnika. Pored Tonija Cetinskog, s navodnim dugom od oko 22.000 evra na listi poreskih dužnika jeste i poznati muzičar, gitarista i pjevač hrvatskog rok sastava “Prljavo kazalište” Jasenko Houra. On se na pomenutoj listi našao sa nešto manjim dugom od Tonija, odnosno sa 20.315 evra duga.

I pjevač Mladen Grdović (62), kako navodi gore pomenuti portal našao se na listi dužnika, čiji je dug 297.156 kuna.

S nešto većim dugom, odnosno s dugom od 245.668, na listi se našla bivša dance zvijezda Mihaela Varga Runtić, supruga bivšeg saborskog zastupnika Hrvoja Runtića.

Pjevač zabavne marko Darko Domijan (68) ima poveći dug, i to 737.358 kuna, piše 24sata.hr.

Inače, Toni je 2018. godine bio u centru skandala kada se saznalo da za porez duguje čak 43.000 evra. Pjevač je tada za hrvatske medije otkrio da za dug krivi bivšu suprugu Ivanu Nobilo. Kako je naveo, on je pristao da joj bude žirant, zbog čega je sada morao da proda stan kako bi otplatio njen dug.

“Dozvolio sam sebi da budem među najglupljoj grupi građana. Bio sam žirant za kredit bivšoj ženi i upao u zamku. Danas to otplaćujem”, izjavio je Toni.

Ipak, njegova žena oštro je demantovala sve navode, pa je javno otkrila šta se zapravo desilo.

“Toni je bio sadužnik, a ne žirant za dva stana koja smo kupili prije razvoda. Podijelili smo stanove i kredit, ali sam ja kao glavni dužnik platila porez za oba stana, a ne on. Povrat polovine iznosa tražila sam sudskim putem, ali smo se nagodili i plaća mi u ratama”, rekla je Ivana.

B92

Danas objavljeno

Sanja Vučić napravila haos novom provokativnom fotografijom!

V.R.

Dragana Džajić objavila fotku muža Miloša, a komentar je zaintrigirao ljude!

V.R.

Pjevačica pozirala u bikiniju, a o njenoj liniji bruje na mrežama!

V.R.

Ostavite komentar