Hrvatska pjevačica: Nas Srbe je teško slomiti, ali budimo Danci na distanci - BIGportal.ba
Ex Yu

Hrvatska pjevačica: Nas Srbe je teško slomiti, ali budimo Danci na distanci

Ida o Beogradu i Zagebu, ali i vremenu u doba korone.

Hrvatska pevačica Ida Prester, rođena je u Zagrebu, a već godinama živi u Beogradu, gde se udala za srpskog biznismena Ivana Peševskog, sa kojim ima dva sina, Roka i Rija.

Ida se zbog supruga opredelila za život u prestonici Srbije, a sada je objasnila koliko se Beograd iz njenih fantazija razlikuje od ovog sada.

“Nema više tih ludih kućnih žurki, kojih je nekada bilo. I dalje on mene fascinira, ljudi su ovde bliski. Ovde su svi bliski, odmah te odvedu kući, nema te skandinavske hladnoće. Toliko si blizak sa strancima, da ti to bude super u nekom momentu, a u nekom kao ‘Ej, ne mora odmah sve’. Sviđa mi se njegova prostranost. U Beogradu bih se mogla izgubiti, on je prestonica noći, on je za žurke, zabave, fantazije, ja sam tu jako kreativna, a Zagreb je prestonica dana, miran je. Ja jako volim život ovde, imam emociju koja iz mene izvlači neku pozitivnu stranu”, ispričala je Ida.

Život u izolaciji pevačica je provela sa decom, a uspela je i da ugrabi malo vremena i samoće i da napiše pesmu  “Dodir” , te otkrila je da je to pesma za 2020. godinu, jer ovo je godina bez dodira.

“Nas Srbe je teško slomiti. Jako je teško ovde ljude obuzdati, to je u našem genetskom kodu i ja prva grlim i cmačem ljude kada ih vidim. Ali hajmo malo biti Danci i na distanci“, poručila je ona.

Ida je poznata i kao članica grupe “Lolobrigida”, a odnedavno je iako je ostala članica benda, započela samostalne projekte, kako bi mogla da radi na pesmama koje su u skladu sa njenim senzibilitetom.

Danas objavljeno

Stigle rode u dom Nikolića, košarkaški trener postao deda!

Vanja A

Marija Šerifović otkrila tajnu nakon spektakla na Jahorini

Vanja A

Nije mu se javljala na telefon

Vanja A

Ostavite komentar