24. Januara 2021.

Hrvatska ostaje bez selektora zbog bolnog poraza

Big Portal

Ono što je bilo izvesno još pre turnira sada je potvrđeno od Červara, nakon bolnog poraza od Argentine koji je “kauboje” doveo na rub eliminacije.

Podneo je ostavku, iako Hrvatska i dalje ima teoretske šanse za prolaz. Miminalne, ali ima, a to su pobeda nad Danskom i poraz Argentine od Katara.

“Nikome nije drago da izgubi. Nismo dobro igrali, jako sam iznenađen. Bio sam uveren da ćemo biti dobri. Za mene je ovo razočarenje. Moramo da preuzmo odgovornost bez obzira na sve. Ovo je za mene nedopustivo. Mislim da je vreme da me neko zameni na ovom mestu. Više ne mogu dalje“, rekao je Červar, a prenosi portal Indeks.

On je potvrdio da odlazi posle šampionata u Egiptu.

Nakon ovakve utakmice nije u redu da selektor ostane. Snosim odgovornost i ne bežim od toga. Žao mi je što tako odlazim, ali to je definitivna odluka. Daću podršku nasledniku. Sve je bilo u pristupu. Argentina je imala više želje, mi nismo gladni pobeda. Život ima uspona i padova, nikoga ne krivim, ali HRS mora naći drugog izbornika. Odluku neću promeniti, mislim da je vreme za novog čovjeka. Možda se izvučemo protiv Danske, ali govorim za budućnost”, izričit je bio Červar.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare