Hrvatica glumi devojku usamljenim momcima za "Dan zaljubljenih": Cijena prava sitnica - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Hrvatica glumi devojku usamljenim momcima za “Dan zaljubljenih”: Cijena prava sitnica

Hrvatska influenserka Petra Meštrić nasmejala je svoje pratioce. U oglasu je navela da šetnju naplaćuje 200 kuna, a 350 kuna za držanje za ruke.

nfluenserka i studentkinja medicine Petra Meštrić najnovijom objavom nasmejala je pratioce na Instagramu. Naime, ona je otkrila da glumi devojku za određenu novčanu nadoknadu za Dan zaljubljenih, a istakla je i cenovnik svojih usluga.

“Ovo nije još jedna nasumična šala za Dan zaljubljenih: ‘Izigravam tvoju devojku za Dan zaljubljenih pred tvojom porodicom i prijateljima (na pola radnog vremena)! Rezervišite na vreme!'”, rekla je Petra u opisu objave.

Navela je da šetnju naplaćuje 200 kuna, plus 350 kuna držanje za ruke, večera s njom koštala bi 500 kuna, ručak s roditeljima 900 kuna itd.

Njeni pratioci su joj rekli da je to bila briljantna ideja.

“Pa ženo, mogu ti reći da je to idealna ideja”, “Već rasprodata do desetog meseca”, “Odlična ideja. Nemam srca za ovako nešto”, “Top ideja”, rekli su joj.

Petra je kasnije u svom Storiju otkrila da je svoj oglas objavila i na grupi “Tražim studentski posao”.

“Hvala” grupi Tražim studentski posao za uklanjanje mog posta, koji je imao za cilj samo da nasmeje ljude. Kakve objave objavljuju, ja ću ipak misliti da je ovo bilo na ličnom nivou,” napisala je Petra.

Danas objavljeno

Preminula slavna oskarovka i pjevačica čuvenog hita iz filma „Flešdens“

Zeljka

Novi dom za Pedington plišane mede donijete kraljici Elizabeti

Zeljka

Zašto svinje u soliteru nekoga raduju – a druge ozbiljno zabrinjavaju

Zeljka

Ostavite komentar