Potrebno je:
350 g mlevenog mesa
tanke kore
1 glavica crnog luka
1 jaje
1 kašika kisele pavlake
biber, so
malo crvene paprike
ulje
Preliv:
1 jaje
1 kašika kisele pavlake
malo mleka
malo kačkavalja
Priprema:
Ispržiti meso sa sitno seckanim crnim lukom, pred kraj dodati so, bibera i malo crvene paprike. Skinuti sa vatre dodati pavlaku i jaje pa izmešati.
Koru raširiti na sto pa je malo poprskati uljem. Na kraju kore u ćošku staviti kašiku mesa pa preklapati koru, a zatim je savijati i formirati trougao kako je prikazano u videu. Ređati u manji pleh. U istu činiju gde je bilo meso razbiti jaje dodati pavlaku malo rendanog kačkavalja i malo mleka i izmešati. Preliti trougliće. Odozgo možete po želji još malo narendati kačkavalja. Peći na 200 stepeni C oko 40 min. Seći toplo. Tako hrskava, ukus neopisivo dobar… Vredi probati fantastičan doručak, užina ili večera…Prijatno!