Hrana i piće koji sputavaju vrelu akciju u krevetu - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Hrana i piće koji sputavaju vrelu akciju u krevetu

Ubijaju strast, izdržljivost i sposobnost održavanja erekcije!

Seks savjeti se najčešće “bave” samo pozama, izdržljivošću, maštom, “igračkama” za odrasle… Ali da li ste znali da i ishrana igra važnu ulogu?

Ako želite da u krevetu sve pršti od strasti, postoje namirnice koje morate izbjegavati!

Pomfrit

Hot dog utiče na cirkulaciju, a pomfrit obiluje trans-mastima koje negativno utiču na testosteron. Slani pomfrit se naročito ne preporučuje muškarcima koji imaju problema s visokim pritiskom jer trans-masti mogu da otežaju održavanje erekcije.

Energetska pića

Brzo dižu energiju, ali je jednako brzo i spuštaju što može da rezultira padom raspoloženja u spavaćoj sobi. Osim toga, kombinacija šećera i kofeina može da snizi nivo testosterona i samim time smanji želju za seksom.

Tonik

Gazirana pića uzrokuju naduvenost i gasove, ali najgori izbor od svih njih je tonik. Sadrži kinin, sastojak koji toniku daje gorak ukus, a može da smanji nivo testosterona pa čak i da utiče na kvalitet sperme, tvrdi američka doktorka i seksualna terapeutkinja Džeklin Ričard. Bolji izbor su nezaslađeni čajevi koji podižu raspoloženje i poboljšavaju cirkulaciju čime se povećava šansa za orgazam.

Tofu

Namirnica koja obiluje fitoestrogenom, biljnom supstancom nalik estrogenu. Višak estrogena kod žena i muškaraca utiče na libido i smanjuje želju za seksom.

Alkohol

Iako čaša vina može da djeluje podsticajno, previše alkohola smanjuje vam šanse u spavaćoj sobi. Studije su potvrdile da alkohol utiče na održavanje erekcije kod muškaraca. Osim toga alkohol smanjuje i osjetljivost na dodir, što umanjuje i šansu za orgazam.

Ovsena kaša

U umerenim količinama podstiče proizvodnju hormona sreće, ali u prevelikoj djeluje suprotno. Ona smanjuje seksualni nagon, i sadrži mnoštvo vlakana koja mogu u određenim situacijama da izazove gasove.

(Mondo.rs)

Danas objavljeno

Megan maltretira zaposlene u palati: “Ne mogu da prestanem da se tresem”

Zeljka

Kroz norveški krajolik jednom od najljepših železnica u svijetu

Zeljka

Preminula glumica Luiza Flečer

Zeljka

Ostavite komentar