HP osvježio Pavilion liniju gejming računara novim AMD Ryzen 7 procesorima - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

HP osvježio Pavilion liniju gejming računara novim AMD Ryzen 7 procesorima

Tokom Gamescoma, kompanija HP je najavila osvježenu liniju PC uređaja u okviru Pavilion gejming linije. Dva nova PC-a uključuju Pavilion Gaming Desktop i Pavilion Gaming Laptop 15.

Sa početnom cenom od 700 dolara, novi Pavilion Gaming Desktop sada ima osmojezgarni procesor u formi Intel Core i7-9700 ili AMD Ryzen 7 modela. Na polju grafičkih karti, moguće je dobiti Nvidia GeForce RTX 2070 ili RTX 2060 SUPER. Dizajn kućišta može da primi do tri skladišna uređaja, a moguća je laka nadogradnja memorije, GPU-a i mrežne karte. Računar će biti dostupan kasnije tokom meseca.

Pavilion Gaming Laptop 15 je među prvima koji koriste AMD-ove nove H-series Ryzen procesore, koji su 35W APU-i. Tu je i Nvidia GeForce GTX 1660 Ti grafička karta sa Max-Q dizajnom, displej sa micro-edge okvirima i opcija 144Hz 1080 ekrana. Laptop će biti dostupan od septembra, po početnoj ceni od 800 dolara.

Kompanija je objavila i dodatke, kao što je Pavilion Gaming Keyboard 800, kao i nekoliko monitora (22x i 24x) sa 144Hz osvežavanjem, 1ms odzivom i AMD FreeSync podrškom.

Izvor: Neowin

Danas objavljeno

Disney+ ubacuje reklame i podiže cijenu osnovnog paketa

Vanja A

Predstavljen iQOO 11 – gejmerska zvijer sa Snapdragon 8 Gen 2 platformom

Vanja A

Nvidia uveliko priprema RTX 50 grafičke karte, nova 3nm arhitektura stiže 2024. godine

Vanja A

Ostavite komentar