HP će objaviti Omen X 25 i Omen X 25f monitore - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

HP će objaviti Omen X 25 i Omen X 25f monitore

HP je blizu toga da zvanično objavi svoje nove gejming monitore iz Omen linije. Glavna karakteristika ovih modela će biti puna brzina, a oba nova monitora će žrtvovati rezoluciju (1080p je sve što se dobija) kako bi se ostvarile 240Hz brzine osvežavanja. Tip panela će biti TN.

HP Omen X 25 ovo ostvaruje uz pomoć Nvidia G-Sync modula, dok HP Omen X 25f ima podršku samo za adaptive sync (ovo znači da je verovatno G-Sync kompatibilan, a uparen je sa AMD-ovom FreeSync tehnologijom). HP je sklopio partnerstvo sa Blizzardom, što znači da će novi Omen monitori biti zvanični za Overwatch League.

U bazi panela se nalazi ambijentalno osvetljenje, a tu je HP-ov “micro-edge display” sa 1mm okvirima na tri strane i 100mm dugačko, podesivo postolje.

Kada su u pitanju portovi, HP Omen X 25 ima 1x DisplayPort 1.2, 1x HDMI 1.4 i 2x USB 3.0 konektore, dok X 25f nudi 1x DisplayPort 1.2, 2x HDMI 2.0 i 2x USB 3.0 portove.

Omen X 25 će se u Evropi naći od juna, po ceni od 630 evra, dok će Omen X 25f biti dostupan krajem juna po ceni od 460 evra.

Izvor: TechPowerUp

Danas objavljeno

Leteći motocikl, The Speeder, uspješno završio seriju test letova

V.R.

Otkriven novi malware u piratskim verzijama igara

V.R.

EVGA najavljuje Supernova P6 napajanja

V.R.

Ostavite komentar