Hospitalizovan Stiven Tajler - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Hospitalizovan Stiven Tajler

Legendarni američki rok sastav Aerosmith u poslednji čas otkazao je nastup u Las Vegasu ovog petka jer pevač Stiven Tajler nije mogao da nastupa, a razlog je “misteriozna” bolest, kako saznaju američki tabloidi.

“S velikim razočaranjem prisiljeni smo da otkažemo večerašnji nastup jer se Stiven ne oseća dobro i ne može da izađe na binu”, kratko je bend obavestio fanove preko društvenih mreža, ali očekuje se kako bi se koncert mogao održati sledeće nedelje ako 74-godišnjoj zvezdi bude bolje.

Aerosmith zaista nema sreće s nastupima u Vegasu s obzirom na to da su koncerti u junu i julu otkazani nakon što je Tajler primljen u kliniku za odvikavanje od narkotika.

Vremešni pevač već godinama vodi bitku s zavisnošću, a nekoliko puta prošao je tretmane odvikavanja i detoksikacije. Poslednji put se narkoticima vratio nakon operacije stopala, što je i javno priznao, a članovi banda pomažu mu još od 1988. godine kada su prvi put izveli zajedničku intervenciju i poslali ga na odvikavanje.

“Bile su mi potrebne godine da prestanem da se ljutim na njih jer su me tada prisilili na rehabilitaciju, a oni su otišli na odmor”, rekao je pevač u intervjuu 2019. godine, ali dodao kako je im je danas zbog toga veoma zahvalan.

Zbog čega je ovog puta primljen u bolnicu ostaje nepoznato.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Lovac na metal pronašao zlatnu ogrlicu koja se dovodi u vezu sa Henrijem Osmim

Zeljka

Koja li je tajna srećnog braka? Švedski kralj ima odgovor!

Zeljka

I čistačica i sendvičarka: Prije slave, holivudske zvijezde su radile najteže poslove

Zeljka

Ostavite komentar