Horoskopski znakovi koji bi se mogli obogatiti u 2021. - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Horoskopski znakovi koji bi se mogli obogatiti u 2021.

Prošla godina mnogima nije bila dobra, ali, ako je vjerovati astrologiji, 2021. bi za neke horoskopske znakove mogla biti itekako sretna, pogotovo na području finansija, prenosi John Morgan Astrology.

Ako ste mislili da je šansa da se obogatite skoro pa nikakva, provjerite nalazite li se na listi onih kojima horoskop predviđa deblji novčanik u narednim mjesecima.

Lav

Lavovima će se u ovoj godini džep ispuniti novcem, a zarađeni novac uložiće u napredak koji će posljedično dovesti do još veće zarade. Konačno će otplatiti sve dugove i osigurati porodicu život kakav su oduvijek htjeli.

Jarac

Sreća će se osmjehnuti i Jarčevima. Počeće nizati uspjeh za uspjehom i uspostaviće kontrolu nad svojom svakodnevicom i obvezama. Vrlo je važno da sve na vrijeme isplaniraju jer će njihove unaprijed donesene odluke rezultirati novčanim boljitkom.

Djevica

Djevice su naviknute na teški rad i stalno se trude. U 2021. godini to će im se konačno isplatiti. Njihovi projekti konačno će biti prepoznati te će se financijska situacija stabilizovati i napredovati.

Bik

Bikovi će imati sve više poslovnih ideja, koje će uspješno izrealizovati. Kolege će ih poštovati zbog kreativnosti i predanosti i neće dugo trebati da se istaknu i budu postavljeni na čelno mjesto u firmi.

Škorpija

2021. godina mogla bi biti jako dobra za Škorpije, pogotovo ako su se ozbiljno prihvatili svog posla. Predviđaju im se napredak u karijeri i povećanje plate.

(index.hr)

Danas objavljeno

Glumac iznerviran: Umjesto da pomognu, snimaju te za Fejsbuk

V.R.

Par otvorio zaboravljeni vjenčani poklon nakon devet godina, evo šta su pronašli

V.R.

Sebastijan Kurc postao otac

V.R.

Ostavite komentar