Horoskopski znaci kojima intimnost nije na prvom mjestu - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Horoskopski znaci kojima intimnost nije na prvom mjestu

Da li ćete uživati u krevetu svaki dan ili ne, kao i koliko su vam “one stvari” bitne u životu otkriva vaš horoskopski znak.

Da li ste ludi za vrelim igricama u krevetu ili ne otkriva vaš horoskopski znak, a Your Tango je napravio kratku listu onih koji nisu zainteresovani za intimnost kao i ostali.

Vodolije

One vole da aludiraju na seksualnost i stvari vezane za intimnost, ali ne zato što im je to primarno na pameti. Uživaju u seksu, ali imaju malo ženje za istim. Poznati su po tome što mogu dugo da izdrže bez avantura i da budu skroz ok. Kada se konačno nađu u krevetu sa nekim, ta energija onda prosto isijava iz njih.

Ribe

Uživaju u seksu, ali to nije ono što ih vodi kroz život. Tokom intimnog odnosa, oni se ponekad izgube u svojim mislima. Njihova bujna mašta može da učini i prava čuda u spavaćoj sobi, samo ako se prepuste. Oni energiju koju drugi troše na intimne odnose preusmeravaju na kreativnost.

Blizanci

Mogu da vas učine da se postidite svojim „prljavim rečima“, ali kada dođe do toga da se dese neke prave stvari – često se desi da se sve završi na rečima. Jedino dobro kod njih je to što žele da probaju neke nove stvari i ne odbijaju neke „čudne“ zahteve kada dođe do seksa.

Izvor. B92

Danas objavljeno

Ne može da spremi jelo za vrijeme koje piše u deklaraciji, pa tuži kompaniju za pet miliona dolara

Vanja A

10 najljepših žena svih vremena – po izboru običnih ljudi

Vanja A

Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Vanja A

Ostavite komentar