9. Oktobra 2022.

Horor nedjelja: Rising Hell i Slain – Back From Hell besplatni na Epic Games

Big Portal

Rising Hell

Rising Hell je vertikalna platformska akcija smeštena u pakao pun krvožednih demona koji žele da vam dođu glave. Na vama je da se probijate kroz horde demona i pobegnite iz pakla dok otključavate nove likove i talente da biste stvorili haos u nasumično generisanom pejzažu pakla koji se stalno menja.

Hevi-metal rifovi i pikselizovano ludilo pratiće vas dok se borite da izađete iz dubina vatrenog pakla, suočavajući se sa Belzebubovom jazbinom i drugim delovima pakla sa različitim stvorenjima, šefovima i živim zamkama koje vrebaju okolo. Na vašoj strani su lančane kombinacije udaraca, manevri izbegavanja, skakanje i izgradnja talenata, koji će vam zajedno pomoći da se iskobeljate iz pakla.

Slain: Back From Hell

Druga igra čiji vlasnik možete postati u tri klika i uštedeti 13 dolara se zove Slain: Back From Hell. Slično kao i Rising Hell, Slain je arkadna hevi-metal borba sa elementima glavolomki i mnogo krvi svuda oko vas.

Vi kontrolišete sudbinu Batorina, heroja osuđenog na propast u gotskom svetu, koji nastoji da oslobodi šest prokletih carstava od šest smrtonosnih gospodara. Na vama je da se probijete kroz ovu opustošenu zemlju, prepunu jezivih piksel art neprijatelja pre nego što se popnete (ili spustite) do narednog uporišta, sve vreme izbegavajući zamke i pobeđujući čudovišta.

U srcu svakog domena Batorin će se suočiti sa moćnim neprijateljom, a njegovo pobeđivanje je uslov da nastavite put koji deo vaše sudbine. Ako ne uspete čeka vas jeziva smrt…

Izvor: Benchmark

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare