31. Maja 2022.

Horizon Zero Dawn i God of War kao TV serije

Big Portal

Ako neko ume da napravi single player megahit, to su upravo first-party studiji pod okriljem kompanije Sony koji razvijaju nove naslove koji će se pojaviti samo za ove konzole, a nakon nekoliko godina možda i za PC.

U prilog činjenici o kvalitetu narativa ovih video igara govori i činjenica da se sve više i više filmova i televizijskih serija razvija na njihovim premisama i zapletima. Trenutno, snimanje na Last of Us televizijskoj seriji uveliko traje, čemu svedoče razne nezvanične fotografije i snimci sa setova.

TheLastOfUs.jpg

Pored toga, radi se i na Ghost of Tsushima filmu, ali o tome još uvek nema preterano mnogo informacija. Ne smemo zaboraviti ni nedavno objavljeni Uncharted film sa Tom Holandom i Mark Volbergom koji je, ako ništa drugo, veoma zabavan.

Međutim, Sony očigledno ne želi da stane tu, pa će se sada snimati i dve nove serije po dobro poznatim video igrama.

Horizon Forbidden West

Za početak, pojavili su se navodi kako bi se video igra Horizon Forbidden West mogla pretvoriti u televizijsku seriju. U ovom trenutku govori se o tome kako će se ova serija pojaviti na striming platformi Netflix, dok se o datumu izlaska ne zna ništa.

God of War

Slična situacija jeste i sa televizijskom adaptacijom video igre God of War. Kako navodi portal Engadget, za sada se jedino pretpostavlja da će se ova serija pojaviti na Amazon Prime Video platformi i da je u ranoj fazi razvoja.

Gran Turismo

Pored malo konkretnijih detalja o Horizon i God of War TV serijama, šuška se i kako će se proslavljeni serijal trkačkih igara Gran Turismo (osim poslednjem dela omraženog po skrivenim mikrotransakcijama) takođe naći pred publikom. Međutim, nije poznato hoće li biti u formi filma ili serije.

GT7.jpg

Kao što smo već rekli, nije poznato kada će se ove serije i/ili filmovi pojaviti, a nije poznata ni glumačka postava, režiseri, scenaristi, i td. Ono čemu se nadamo jeste da će kvalitet ovih radova biti u rangu sa kvalitetom animiranih TV serija Arcane i Castlevania.Share

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare