HONORARI ŽIRIJA za Zvezde Granda: Mariji 80.000, a Ceci... - BIGportal.ba
Ex Yu

HONORARI ŽIRIJA za Zvezde Granda: Mariji 80.000, a Ceci…

ODLAGANJE emitovanja takmičenja “Zvezde Granda” izazvalo je ozbiljan udar po džepovima članova, žirija kada se uporedi visina njihovih honorara za novu sezonu.

Proteklog vikenda cela Srbija je uverila da od nove sezone “Zvezda Granda” još uvek nema ništa. U terminu rezervisanom za ovo popularno muzičko takmičenje emitovan je konkurentski šou „Nikad nije kasno”, a osim učesnika novog serijala koji su prošli audicije, pripremali se čitavog leta za takmičenje i sada se pitaju „da li su džaba krečili”, najviše razloga za nervozu imaju članovi žirija. Odlaganje “Zvezde Granda” izazvalo je ozbiljan udar po cepovima članova žirija, prenosi “Objektiv”.

– Žiri je imao ozbiljnu zaradu od svake emisije, a s obzirom na to da emisija nema, sada nema ni para. Honorari im se u kreću u rasponu od 1.000 do 2.000 evra po emisiji, što znači da mesečno zarade i do 8.000 evra, kaže izvor i dodaje:

– Najplaćenija je bila Ceca Ražnatović, koja je po sezoni inkasirala 100.000 evra, dok je Marija Šerifović na godišnjem nivou izlazila na 80.000 evra. Za njom su sledile Viki Miljković i Ana Bekuta sa približnom cifrom, a Bosanac ih je pratio u stopu sa iznosom od oko 70.000 evra. Najlošije je prolazio Đorđe David, koji je u prošloj sezoni inkasirao svega 40.000 evrića – otkriva izvor i objašnjava da su visoke cifre koje su umetnici iz žirija zarađivali bile sasvim opravdane s obzirom na to da su osim celodnevnih snimanja oni tokom nedelje intenzivno radili i sa svojim kandidatima pokušavajući da ih obuče kako da se vinu u zvezde.

– I dok Đorđe David, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac i Viki Miljković iščekuju rasplet čitave situacije, razloga za brigu jedino nema Ceca Ražnatović. Za razliku od svih ostalih, Ceca je potpisala ekskluzivni ugovor emitovao se “Grand” ili ne, tako da je novonastala situacija mnogo ne dotiče.

– Ceca ima ugovor koji joj garantuje 100.000 evra po sezoni, emitovale se ,,Zvezde Granda” ili ne, tako da joj novonastala situacija dođe kao plaćeni odmor,  kaže izvor Objektiva.

Da je ugovorom sa produkcijom vezana za „Zvezde Granda”, potvrdila je i sama pevačica: Potpisala sam ugovor na tri godine, tako da ću biti s njima još dve godine, rekla je Ceca nedavno.

Danas objavljeno

Konstrakta se prošetala modnom pistom i oduševila

Zeljka

Jelena Gavrilović na proslavi 60 godina od prvog Džejms Bond filma

Zeljka

Seka Aleksić i Dragana Mirković konačno zakopale RATNE SJEKIRE

Zeljka

Ostavite komentar