Honorar od koncerta dala za liječenje malog Boška! - BIGportal.ba
Ex Yu

Honorar od koncerta dala za liječenje malog Boška!

Dragana Mirković dala novac od koncerta u humanitarne svrhe, za malog Boška!

Šestomesečni Boško Gugleta i njegova porodica ovih dana pokušavaju da skupe sredstva neophodna za lečenje mališana, a u tome imaju brojne znane i neznane humane saborce, među kojima se našla i Dragana Mirković.


Za Boška!

Jedna od najvećih zvezda na Balkanu, dirnuta pričom o sudbini dečaka iz Novog Sada, odlučila je da honorar za koncert koji je održala u Malom Zvorniku uplati za lečenje malog heroja koji bije životnu bitku sa spinalnom mišićnom atrofijom.

Za Boška! 

–          Oduvek sam pomagala najugroženije anonimno jer sam smatrala da je humanost nešto čime oplemenjujemo sebe pomažući drugima, i da joj ne treba eksponiranje. Međutim, u poslednje vreme shvatila sam da je jako bitno povremeno skrenuti pažnju na plemenita dela, za šta mi je najbolji primer dala mlada koleginica Rada Manojlović. Da se ona nije javno angažovala, pitanje je da li bi jedna devojka skupila novac da ode na neophodnu operaciju. Zbog toga sam na ovaj način, netipično za mene, odlučila da javno pomognem i pozovem sve one koji su u mogućnosti da mi se pridruže I zajedno učinimo plemenito delo i spasimo život malog anđela. Takođe, odlučila sam da ovo ne bude kraj, pa će deo sredstava od svih mojih letnjih koncerata biti uplaćen u humanitarne svrhe – poručila je Dragana koja je zbog pandemije u Srbiju došla prvi put posle skoro godinu i po dana I odmah dala primer kako se ponašaju velike zvezde koje su pre svega ljudi.

(Republika.rs)

Danas objavljeno

Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Vanja A

Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula!

Vanja A

Kolege ogorčene na Radu i Milana zbog antivakserskih stavova

Vanja A

Ostavite komentar