Honor Watch GS 3 predstavljen sa kućištem od nerđajućeg čelika, poboljšanim pozicioniranjem i praćenjem zdravlja - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Honor Watch GS 3 predstavljen sa kućištem od nerđajućeg čelika, poboljšanim pozicioniranjem i praćenjem zdravlja

Honor proširuje svoj izbor pametnih satova novim GS modelom.

Honor Watch GS 3 teži elegantnom izgledu, umesto robusnog dizajna sata GS Pro. To ga čini pogodnijim za nošenje, ali utiče na bateriju.

Sat ima 3D zakrivljeno staklo sa jednostavnim stepenastim okvirom. Telo je napravljeno od 316L niskougljeničnog nerđajućeg čelika debljine 10,5 mm i težine 44 g, prečnika 45,9 mm. Dolazi u srebrnoj, zlatnoj i crnoj boji, svaka sa različitim kaišem za zglob. Prva dva dobijaju Nappa kožne kaiševe, a crna (nazvana „Racing Pioneer“) umesto toga ima izdržljiv gumeni kaiš.

GS 3 ima AMOLED ekran od 1,43 inča sa 326 ppi za oštru grafiku (rezolucija 466 x 466 piksela)što ga čini samo malo većim od Pro ekrana (1,39”, takođe 326 ppi).

watchGS3faces.jpg

Na drugoj strani sata nalazi se 8-kanalni PPG modul koji cilja na 97% minimalne preciznosti prilikom praćenja vašeg otkucaja srca. Takođe vrši 24/7 praćenje kiseonika u krvi i praćenje sna (sa 200+ predloga za poboljšanje vašeg sna) zahvaljujući Honor Health 5.0.

Za praćenje na otvorenom, novi sat koristi dvofrekventno pozicioniranje sa podrškom za pet glavnih satelitskih sazvežđa. U poređenju sa MagicWatch 2 (2019), tačnost pozicioniranja je poboljšana za 167% dok se početno zaključavanje položaja postiže za polovinu vremena. Postoji preko 100 sportskih režima, uključujući 10 „profesionalnih sportskih režima“.

PositioningGS3.jpg

Sat je vodootporan do 5 ATM, tako da ga možete nositi u bazenu. Njegov paket senzora takođe uključuje akcelerometar, žiroskop, kompas, vazdušni pritisak i senzore ambijentalnog svetla.

Sat obećava do 14 dana uobičajene upotrebe ili 30 sati neprekidnog GPS praćenja. Dobra vest je da vam je potrebno samo 5 minuta punjenja da biste dobili dovoljno energije za ceo dan. Potpuno punjenje baterije od 451 mAh trebalo bi da traje nešto manje od sat vremena.

Ipak, GS Pro sat je nudio 14 dana uobičajene upotrebe, iako je GPS praćenje bilo efikasnije i baterija je trajala 48 sati.

punjenjeGS3.jpg

Nekoliko osnovnih aplikacija je unapred instalirano, uključujući muzički plejer (postoji 4 GB integrisane memorije), alarm i tajmer, plus dugme daljinskog okidača fotoaparata i opcija da odbijete dolazne pozive pomoću unapred definisanih tekstualnih poruka. Možete da instalirate dodatne aplikacije, ali imajte na umu da ovo nije Google Wear sat (pokreće LiteOS na Apollo4 čipsetu). Postoji i nekoliko karakteristika specifičnih za Kinu kao što su Alipay i pametna kartica za javni prevoz. NFC je, naravno, dostupan, javlja GSM Arena.

Honor Watch GS 3 je već dostupan u pretprodaji u Kini. Model Racing Pioneer košta 1.300 CNY (205 USD/180 EUR), dok su dve verzije sa kožnim kaišem 1.500 CNY. Poređenja radi, Watch GS Pro trenutno počinje cenom od 1.000 CNY u Kini (prvobitno je bio 1.100 CNY).

Benchmark.

Danas objavljeno

Nothing sprema svoj providni telefon

Vanja A

Tviter kažnjen sa 150 miliona dolara – prodavali privatne podatke korisnika

Zeljka

Dyson razvija robote za sve kućne poslove koje mi ne volimo da radimo

Zeljka

Ostavite komentar