Honor V30 tizer video - 4 kamere i dual punch-hole ekran - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Honor V30 tizer video – 4 kamere i dual punch-hole ekran

Honor V30 će biti zvanično predstavljen 26. novembra a neki detalji telefona su već nagoveštavani u par navrata prije zvanične objave.

Poslednji tizer video se pojavio na kineskom Weibo microblogging servisu i prikazuje ekran Honor V30 sa dvostrukim punch-hole otvorima za prednje kamere. U međuvremenu, pojavio se i render poleđine telefona, koja najverovatnije pripada Honor V30 Pro varijanti. Takođe, primećen je i poster koji se pojavio online, a koji nagoveštava da je u planu i Honor V30 Aston Martin Edition.

Weibo video prikazuje kineskog glumca Huang Jingyu kako predstavlja svoju dnevnu rutinu. U jednom od kadrova vidimo kako drži Honor V30 u ruci, otkrivajući dvostruki punch-hole izrez ekrana. Prethodno je već potvrđeno da će telefon imati dvostruku selfi kameru u ovom formatu, sa izrezima u gornjem levom uglu.

Pored ovoga, primećena je i slika na Weibu koja prikazuje pozadinu telefona. Na njoj vidimo njegovu poleđinu i četvorostruki kamera sistem sa tri senzora poređana vertikalno i jednim pored, odmah iznad blica. Kako smo nedavno u tizer vidu videli da Honor V30 ima trostruku kameru, ovo je najverovatnije V30 Pro. Honor V30 Pro bi prema procurelim informacijama trebao imati glavni senzor od 60MP.

Na kraju, sajt Slashleaks je prikazao poster na kome je Honor V30 Aston Martin Edition. Poster ima logotipe oba brenda u vrhu, siluetu telefona, kao i Aston Martin automobil ispred. Nije poznato da li će i ova varijanta biti predstavljena 26. novembra na događaju u Kini, ili nešto kasnije.

Izvor: Gadgets 360/Benchmark

Danas objavljeno

FIFA 23 prodavana za 6 centi umjesto 60 dolara

Vanja A

Da li je 4K ekran zaista potreban na laptopu?

Vanja A

Sve što vam treba od pametnog telefona za 210 evra

Vanja A

Ostavite komentar