Honor planira da uskoro objavi X10 Max i X10 Pro - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Honor planira da uskoro objavi X10 Max i X10 Pro

Kompanija Honor planira da proširi svoj portfolio telefona, a prema najnovijim procurelim informacijama brend će predstaviti Honor X10 Max i Honor X10 Pro modele. Ipak, ne očekuje se da dva telefona budu predstavljena u isto vreme, zbog problema sa zalihama. Prema navodima, planirano je da Honor X10 Max bude objavljen…

Kompanija Honor planira da proširi svoj portfolio telefona, a prema najnovijim procurelim informacijama brend će predstaviti Honor X10 Max i Honor X10 Pro modele. Ipak, ne očekuje se da dva telefona budu predstavljena u isto vreme, zbog problema sa zalihama.

Prema navodima, planirano je da Honor X10 Max bude objavljen sa Dimensity 1000+ čipsetom, ali zbog slabih zaliha ovog čipa Honor će za telefon morati da koristi Dimensity 800 platformu.

Još jedan dojavljivač otkriva razliku između veličina ekrana dva telefona – Honor X10 Max će imati dijagonalu od 7.09 inča, što će ga činiti jednim od najvećih telefona na tržištu.

Honor X10 Pro bi, prema navodima, trebalo da ima “normalnu veličinu”, a očekuje se da će ekran biti 6.63” Full HD+ kao kod standardnog Honor X10 modela. Za sada nema informacija o mogućem datumu objave pomenutih telefona.

Danas objavljeno

Ovo je mobilni GPU koji će promijeniti igranje na telefonima

Vanja A

Ovaj telefon je zlatni rudnik za hakere čak i kada je ugašen

Vanja A

Square Enix je najavio dvije iznenađujuće igre za Nintendo Switch

Zeljka

Ostavite komentar