Honor je upravo predstavio sklopivi Magic V, zajedno sa flagship procesorom, jedinstvenim sistemom kamera - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Honor je upravo predstavio sklopivi Magic V, zajedno sa flagship procesorom, jedinstvenim sistemom kamera

Na mnogo načina, Honor Magic V ima veoma sličan pristup Huawei Mate X2, nudeći veliki, upotrebljiv ekran na poklopcu i ogroman fleksibilni ekran veličine tableta iznutra.

Manji od ta dva ekrana – poklopac ekrana od 6,45 inča – ima bioskopski odnos 21:9 i rezoluciju od 1080 x 2560. Štaviše, može da dostigne maksimalnu osvetljenost od 1000 nita i stopu osvežavanja od 120 Hz, što znači da se podudara sa performansama većine vrhunskih ekrana flagship telefona.

Glavni ekran – fleksibilni unutrašnji – ima dijagonalu 7,9 inča, može da dostigne brzinu osvežavanja od 90 Hz i osvetljenost do 800 nita.

U rezoluciji od 2272 x 1984, nudi gustinu od 382 piksela po inču, što znači – kao što je Honor istakao – oštriji i svetliji ekran od iPad mini ekrana.

HonorMagicV.jpg

Kada je preklopljen, unutrašnji ekran se blago savija u predelu šarke, tako da je manji pritisak na jednu tačku i omogućio je Honoru da hod šarki učini praktično nevidljivim.

Kao i kod bilo kog sklopivog telefona, postoje neki zgodni softverski trikovi kako biste maksimalno iskoristili veliki panel, kao što je paralelno obavljanje više zadataka.

Na zadnjoj strani, Honor je postavio tri kamere od 50 megapiksela. Mada, za razliku od većine telefona, ovaj sistem sa trostrukom kamerom nema telefoto zum.

Umesto toga, Honorov Magic V ima primarnu kameru, uz ultraširoku i „kameru sa poboljšanim spektrom“ koja snima više talasnih dužina boja/spektra od normalnih telefonskih kamera, kako izveštava PocketLint.

HonorMagicVbono.jpg

Honor Magic V će biti dostupan u tri boje: crnoj, beloj i narandžastoj, od kojih sve imaju različite završne obrade. Narandžasta ima zadnji deo od veganske kože, dok dva staklena modela imaju različite, prepoznatljive šare. Sa debljinom od 14,3 mm kada je zatvoren, to je takođe jedan od najtanjih sklopivih telefona do sada.

Pokreće ga Snapdragon 8 Gen 1 preocesor, što ga čini prvim sklopivim telefonom koji ima taj čipset. Ostale specifikacije uključuju bateriju od 4750mAh koja podržava žično punjenje od 66W.

Honor još nije rekao kada će telefon biti lansiran na globalnom nivou, ali ćemo o tome na vreme obavestiti.

Benchmark.

Danas objavljeno

Nothing sprema svoj providni telefon

Vanja A

Tviter kažnjen sa 150 miliona dolara – prodavali privatne podatke korisnika

Zeljka

Dyson razvija robote za sve kućne poslove koje mi ne volimo da radimo

Zeljka

Ostavite komentar