Honor bolji od Galaxy S22 Ultra? Tako kažu testovi - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Honor bolji od Galaxy S22 Ultra? Tako kažu testovi

MWC 2022 je sve bliži, a Honor je jedan od brendova koji će biti prisutan na ovom događaju, gde se očekuje da će kompanija predstaviti novi telefon iz Magic serije.

Džordž Žao, izvršni direktor Honora je na Facebooku objavio novi tizer, koji potvrđuje da će predstojeći uređaj koristiti Snapdragon 8 Gen 1 čipset.

Nema dodatnih detalja o telefonu, ali prateća poruka uređaj opisuje da “prevazilazi standarde”.

Telefon, koji je uslovno nazvan Honor Magic 4, se takođe pojavio i na ranim benchmark testovima, gde je upoređen sa upravo objavljenim Samsung Galaxy S22 Ultra modelom.

Dojavljivač @RODENT950 je uporedio rezultate dva uređaja, a u poređenju Honor izlazi kao pobednik sa 1245 poena ostvarenih u testu sa jednim jezgrom, naspram 1215 poena koliko je ostvario S22 Ultra.

Uređaj kompanije Honor je ostvario bolji rezultat i na testu sa više jezgara, gde je postigao 3901 poen, naspram 3303 poena kod Galaxy modela.

Izvor ovih informacija je potvrdio da oba uređaja pokreće isti Snapdragon 8 Gen 1 čipset, tako da će biti veoma zanimljivo videti kakva je poboljšanja Honor načinio na svom novom uređaju kako bi se postigli bolji benchmark rezultati.

Izvor: vesti-online

Danas objavljeno

Kinezi prvi započeli proizvodnju 232-slojne 3D NAND memorije, prije zvučnih imena kao što su Samsung, SK Hynix i Micron

V.R.

Apple satelitska komunikacija spasila izgubljenog čovjeka na Aljasci

V.R.

San Francisko dozvolio policijskim robotima upotrebu smrtonosne sile

V.R.

Ostavite komentar