Honor 8X je dostigao prodaju od 15 miliona primjeraka - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Honor 8X je dostigao prodaju od 15 miliona primjeraka

Prije 12 mjeseci Huawei je predstavio sopstveni Kirin 710 čipset, koji se pojavio i u Honor 8X telefonu, predstavljenom prošlog septembra.

Prije 12 mjeseci Huawei je predstavio sopstveni Kirin 710 čipset, koji se pojavio i u Honor 8X telefonu, predstavljenom prošlog septembra. Telefon je brzo postao izuzetno popularan, a postavio je brojne rekorde za Honor podbrend.

Honor 8X je tokom puna četiri meseca bio najbolje onlajn prodavani telefon u Kini, dostigavši prodaju od 10 miliona primeraka za 173 dana. Sada je kompanijin zvaničnik otkrio da je Honor 8X prodat u preko 15 miliona primeraka, što ga čini najuspešnijim Honor telefonom ikada.

Kompanijin potpresednik Xiong Junmin je istakao da je za ovu impresivnu brojku zadužena i globalna prodaja, ostvarena tokom prvih devet meseci od globalne objave telefona.

Svakako, očekuje se da će naslednik ovog modela – Honor 9X – pratiti impresivne tržišne rezultate svog prethodnika. Telefon stiže 23. jula i ponovo će biti prvi Honor telefon sa novim čipsetom iz srednjeg segmenta, a ovoga puta to je Kirin 810.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Apple bi mogao predstaviti dva nova MacBook Pro modela i M1X Mac mini tokom četvrtog tromesečja

Vanja A

Samsung je počeo sa masovnom proizvodnjom Galaxy Z Flip3 telefona

Vanja A

Da li će novi Windows biti besplatan?

V.R.

Ostavite komentar