19. Maja 2022.

Honor 70 zvanično stiže 30. maja i ima dosad neviđenu kameru

Big Portal

Sada, pred vama su prve nezvanične informacije o dolazećoj Honor 70 seriji koja će publici biti predstavljena 30. maja.

Šta za sada znamo?

Sa vizuelne strane, Honor 70 mobilni uređaj ima veoma zanimljivu šaru koja podseća na dijamantsku teksturu urezanu na poleđinu ekrana. Ovakva šara reflektuje svetlost pod različitim uglovima, time praveći različite efekte i nijanse na poleđini mobilnog telefona.

Kamere

Što se tiče kamera, prema navodima portala GSM Arena, glavni senzor imaće rezoluciju od 54MP veličine 1/1.46”, a sa otvorom blende od f/1.9. U ovom trenutku ovo je jedna veoma neobična rezolucija glavnog senzora, pa su se pojavile i pretpostavke da bi to mogao biti novitet kompanije Sony. U ovom trenutku nema informacija o ostalim senzorima koji će se naći u ovom telefonu.

Takođe, od ranije je poznata informacija kako bi se novi senzor kompanije Sony, IMX800 jako velikog senzora 1/1.1” rezolucije 50MP mogao pojaviti u Honor 70 seriji telefona, tako da je on najverovatnije rezervisan za Honor 70 Pro+.

Procesori

U ovom trenutku takođe nije poznato koliko će mobilnih telefona biti unutar Honor 70 serije uređaja. Prema trenutnim nezvaničnim informacijama trebalo bi da ih bude 3 – Honor 70, Honor 70 Pro i Honor 70 Pro+. Što se tiče procesora u ovim telefonima, to bi trebalo da budu Snapdragon 7 Gen 1 za Honor 70, Dimensity 8100 za Honor 70 Pro, kao i Dimensity 9000 za Honor 70 Pro+.

Informacija o ceni još uvek nema, ali nećemo morati mnogo da čekamo kako bismo saznali. Za manje od 10 dana saznaćemo potpune specifikacije Honor 70 serije mobilnih telefona, kao i to koliko ćete morati da izdvojite za njih.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare