Honor 60 prikazan uživo i u četiri boje - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Honor 60 prikazan uživo i u četiri boje

Zvanična najava Honor 60 serije biće objavljena 1. decembra, a sa približavanjem lansiranja, količina informacija o Honor 60 seriji postepeno se povećavala.

Prema ovim fotografijama koje smo danas na mrežama dobili od više kineskih blogera, Honor 60 serija veoma liči na Honor 50 seriju, a ovo se prevenstveno odnosi na postavku kamera sa zadnje strane.

Četiri boje, uz integraciju presijavajućih elemenata u poleđinu, odaje nam jasnu ideju kome je kompanija ovaj model namenila – mlađoj publici koja voli glamur i dokazivanje, prenosi Sparrows news.

Promenom ugla svetlosti, zadnji poklopac Honor 60 telefona podseća na noćno nebo puno zvezda, a što se tiče prednjeg dela telefona, ekran Honor 60 serije je sličan prvoj generaciji dizajna Honor premijum telefona, sa zakrivljenim ivicama ali koji ipak veoma lepo leži u ruci.

Prema tipsteru Digital Chat Station, Honor 60 i 60 Pro, krasiće FHD+ 120Hz zakrivljeni ekran + prvi Snapdragon 778G Plus SoC + punjenje od 66W + prednja kamera od 50MP + zadnja kamera od 108MP. U vrhu ekrana će biti selfi kamera u izrezu u vidu rupe.

Vredi napomenuti da će Honor 60 serija podržavati funkciju Vlog gesta, za upravljanje kamerom gestovima šake.

Iako nije otkriveno više informacija, jasno je da će Honor 60 serija učiniti snimanje vlogova jednostavnijim i lakšim za korišćenje. Možda je ova serija mogla doći sa sufiksom Vlog?

Benchmark.

Danas objavljeno

Whatsapp navodno testira veb verifikaciju u dva koraka, pozadinu za ćaskanje za glasovne pozive

Vanja A

Lansiranje Google Pixel 6a i Pixel Watch-a najavljeno za događaj Google I/O 2022 u maju

Vanja A

Predstojeći iMac Pro će imati nadograđeni M1 Max čipset sa 12 CPU

Vanja A

Ostavite komentar