13. Augusta 2021.

Honda oživljava Integru!

Big Portal

Paralelno s premijerom NSX-a Type S, Honda (Acura) je odlučila da najavi nešto zaista fenomenalno, a to je oživljavanje kultne oznake „Integra“, koja bi trebalo da bude namenjena „novom kompaktnom premijum modelu“, koji će biti predstavljen 2022., kada će isporučiti „isti duh zabave u vožnji i DNK kao original“.

The Honda Integra is coming back? Leaked product map promises the return of  a small, sporty sedan - Car News | CarsGuide

Dodatnih detalja baš i nema za sada, ali je publici koja je prisustvovala debiju NSX-a Type S, pružen kratak uvid u siluetu automobila. Ono što je očigledno je da se radi o sportskom modelu s dvoje vrata, što se kosi s prošlogodišnjim glasinama, koje su sugerisale da se radi o sedanu.

Dakle, nema razloga za tugovanje zbog ukidanja Civic Coupea, jer pristiže atraktivnija zamena pod markom Acura. Gotovo je sigurno da će nova Integra biti bazirana na 11. generaciji Civica, s kojom će najverovatnije deliti i pogonski sklop.

Honda Integra may return - carsales.com.au

Peta generacija Integre bi trebalo na scenu da stupi za 2023. modelnu godinu.

Na „tizer“ prikazu možemo da vidimo naziv utisnut na prednji odbojnik, dok su LED farovi prilično slični onima na modelu TLX Type S.

Kada konačno pristigne prirediće veliku radost ljubiteljima priuštivih sportskih automobila i pasioniranim tjunerima. Staviće se naspram modela kao što su Toyota GR86, Subaru BRZ i Nissan Z. Za očekivati je da bude lansirana i Type S verzija.

Vrele Gume

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare