Holivudski glumac optužen je za sadizam i kanibalizam - sada je dobio i otkaz - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Holivudski glumac optužen je za sadizam i kanibalizam – sada je dobio i otkaz

Agencija WME, koja zastupa neke od najvećih svetskih zvezda, prekinula je saradnju sa glumcem Armijem Hamerom zbog kontroverzi koje ga okružuju u poslednje vreme.

On je već ostao bez uloga u par projekata u kojima je trebalo da glumi. Jedan od njih je i Shotgun Wedding, gde je društvo trebalo da mu pravi Dženifer Lopez, ali je studio “Lionsgate” i to otkazao, prenosi portal Deadline.

Podsetimo, nedavno su se na društvenim mrežama pojavile priče o Hameru koje su, u najmanju ruku, uznemirujuće. Poruke koje je on navodno poslao, a u kojima iskazuje svoje seksualne fantazije koje uljučuju sadizam i kanibalizam, kruže Tviterom već mesec dana.

“Ja sam sto odsto kanibal. Želim da te pojedem”, glasi jedna od poruka. U drugoj razmeni, kaže: “Moram da popijem tvoju krv” i “Biću mnogo nevaljao sa tobom”.

Nedugo pošto su ova poruke objavljene, klupko je počelo da se “odmotava”, pa su tako brojni strani mediji pisali kako se uvidom u njegov zvanični profil na Tviteru može videti da on već godinama prati BDSM sadržaje na ovoj društvenoj mreži.

Hamer se oglasio povodom ovih optužbi, rekavši kako su u pitanju laži.

“Ne odgovaram na ova sr****, ali u svetlu opakih i lažnih napada na mene, ne mogu mirne savesti sada da ostavim svoju decu u trajanju od 4 meseca za snimanje filma u Dominikanskoj Republici”, rekla je zvezda filma “The Social Network” u intervjuu za TMZ.

Danas objavljeno

„Španski Stounhendž“ izronio iz jezera poslije suše

Vanja A

Surf po Veneciji – „prepotentni idioti“ rugaju se gradu

Vanja A

Izdanja Hale Beri u kojima izgleda kao “milion dolara”

Vanja A

Ostavite komentar