Holivudske plavuše otkrile koji se glumci najgore ljube - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Holivudske plavuše otkrile koji se glumci najgore ljube

Holivudske plavuše Kejt Hadson (Kate Hudson, 41) i Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow, 48) otkrile su kako su neki od njihovih muških kolega stvarno loši ljubavnici.

“Iskreno, imam osećaj da nisam nikada imala savršeni filmski poljubac”, rekla je Hadsonova gostujući u potkastu sedam godina starije kolegice Gvinet Paltrou pod nazivom “The Goop Podcast”.

Potom je pomenula svog kolegu s kojim je glumila u filmovima “Kako se rešiti frajera u 10 dana” i “Nije zlato sve što sija” , Metjua Mekonahija (Matthew McConaughey).

“Kad smo se ljubili u ‘Nije zlato sve što sija’, stajali smo u okeanu, doživeli smo avionsku nesreću, a njemu je po licu bila slina”, kazala je slavna glumica.

Na to ju je Gvinet upitala oseća li više da joj je on kao brat nego kao neko s kime bi mogla biti u romantičnoj vezi, na što je Hadsonova rekla da se tako ponekad oseća, ali ne uvek.

Zatim se i Gvinet raspričala i priznala kako je zbog ljubljenja s Robertom Daunijem Džuniorom (Downey) imala osećaj kao da se ljubi s bratom.

“S Robertom, kada sam ga poljubila, rekla sam samoj sebi: Ma šališ se. Ovo je doslovce kao da ljubim brata!”

Autorka knjige “The Pretty Fun” tada je ipak prozvala jednog glumca koji je prošao njen test ljubljenja, a reč je o Biliju Kradupu (Billy Crudup) s kojim je glumila u “Korak do slave”.

Podsetimo, holivudska zvezda Šeron Stoun nedavno je govorila o tome ko se od njenih kolega najbolje ljubi.

Danas objavljeno

Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Zeljka

Plejbojeva vila kao sektaški kult – Holi Medison: “Mislile smo da je Hef fin čovek”

Zeljka

Priroda, zelenilo i mir: Romantična njemačka Venecija

Zeljka

Ostavite komentar