Holivud mu ne može ništa - Džoni Dep oduševio fanove u Rimu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Holivud mu ne može ništa – Džoni Dep oduševio fanove u Rimu

Džoni Dep pojavio se u košulji i crnim kožnim pantalonama u kaubojskom stilu tokom 19. filmskog festivala “Alice Nella Cittá” u nedelju u Rimu.

Glumac (58) se na ulici rukovao sa oduševljenim obožavaocima i napravio nekoliko fotografija. Zatim je pozirao na crvenom tepihu, nakon čega je ušao u dvoranu gde je učestvovao u razgovoru na temu svoje profesije.

Ovo pojavljivanje dolazi nakon što je Dep tokom dana prisustvovao projekciji svoje nove TV serije “Puffins” na još jednom događaju na crvenom tepihu.

To je poslednji profesionalni potez kontroverzne zvezde, koja je nedavno tvrdila da je njegovoj karijeri naneta šteta širenjem ‘kulture otkazivanja’.

Dep je ranije tvrdio da je žrtva kulture otkazivanja, upozoravajući da “niko nije siguran” i pozivajući pogođene da se “zauzmu” za sebe.

Njegova bivša supruga Amber Herd podnela je zahev za razvod braka 2016. godine, optužujući ga za verbalno i fizičko zlostavljanje, a ona je svedočila u Londonu. Dep je izgubio svoju ulogu u franšizi “Fantastic Beasts” nakon slučaja.

Govoreći u španskom gradu San Sebastijanu, pre nego što je prošlog meseca primio počasnu nagradu na filmskom festivalu, rekao je da je situacija “izmakla kontroli”.

U julu 2020. izgubio je slučaj na Višem sudu u Londonu, nakon što su ga novine “The Sun” opisale kao “batinaša supruge”, a on ih tužio.

Danas objavljeno

Egzoplanetarna groblja: Otkrivene čudne svemirske stene

Zeljka

Nesvakidašnji most koji je stvari postavio naopako

Zeljka

Bila je pod uticajem neobičnog kulta i davala im je svoju platu; glumica: “Bio mi je ispran mozak”

Zeljka

Ostavite komentar