Holivud ga je zaboravio, sada ima stvarne probleme: Posljednji film snimio je prije 10 godina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Holivud ga je zaboravio, sada ima stvarne probleme: Posljednji film snimio je prije 10 godina

Najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji “Prijatelji”, Metju Perijuče je proslavio svoj 50. rođendan, a čini se da je posljednjih godina Holivud na ovog sjajnog glumca zaboravio.

Poslednjih godina mediji su više izveštavali o njegovoj borbi sa zavisnošću od alkohola i narkotika, nego o njegovim ulogama. Fotografi su prošlog meseca slavnog glumca, koji je tokom snimanja serije “Prijatelji” samo po epizodi zarađivao po milion dolara, snimili sa velikim ožiljkom na licu, a prošle godine je proveo tri meseca u bolnici zbog problema sa crevima.

Peri, koji je četiri puta nominovan za nagradu Emi, nikada nije ni skrivao svoju borbu sa depresijom i zavisnošću.

Poslednji film snimio je pre punih 10 godina, a u nekoj seriji poslednji put se pojavio pre dve godine.

Takođe, iako se poslednjih meseci sve više priča o mogućem nastavku “Prijatelja”, Peri je odavno rekao da ne bi želeo da učestvuje u nastavku.

“Imao sam tu noćnu moru koja se ponavlja, ne šalim se. Nekada imam noćnu moru da ponovo snimamo ‘Prijatelje’ i da nikoga nije briga. Snimimo celu seriju, vratimo se i nikoga to ne zanima. Ako me pitaju da snimam, ja ću da odbijem. Otišli smo na vrhuncu slave, ne možemo to da nadmašimo”, rekao je on za Veniti fer (Vanity Fair).

Početkom godine objavio je da su ga izbacili sa odvikavanja, a nakon što su ga fanovi zasuli porukama, on im je odgovorio:

“Polako ljudi, reč je samo o jednom sastanku. Vratio sam se na odvikavanje gde pripadam”.

U junu prošle godine na društvenim mrežama je napisao da je u bolnici proveo tri meseca, a njegov portparol je nakon toga objasnio da je bio na operaciji zbog perforacije creva.

“Zahvalan je na brizi i moli za privatnost tokom oporavka”, dodao je njegov portparol.

Peri je otvoreno za medije govorio i da se tokom snimanja serije “Prijatelji” borio sa zavisnošću od alkohola i droga.

Situacija se pogoršala kada se povredio tokom vožnje džet-skija. Tada su mu lekari prepisali jake tablete protiv bolova na koje se, kako je davno priznao, navukao.

“Uzeo sam ih i osećao se bolje nego što sam se ikad osećao. Imao sam veliki problem s tabletama i alkoholom te nisam mogao da prestanem da ih uzimam”, rekao je.

Išao je na odvikavanje od zavisnosti od leka vikodina, a u intervjuu koji je dao poznatom Lariju Kingu rekao je da se na tablete protiv bolova navukao kako “ne bi pio onoliko koliko je pio do tada”.

Nekoliko puta se prijavljivao na odvikavanje.

“Bio sam u Prijateljima od svoje 24. do 34. godine. Bio sam u tom balonu slave. Nas šestoro smo u to vreme bili svuda. Iz perspektive drugih činilo se da imam sve. Meni je to bio jako usamljeni period jer sam se borio s alkoholizmom. Imao sam taj problem i pre Prijatelja, ali to je bolest koja napreduje”, rekao je.

Na godišnjicu završetka serije, Peri je na svom profilu na Instagramu okačio fotografiju iz limuzine na kojoj je sa ostalim “prijateljima”.

https://www.instagram.com/p/BxIPETOFcwH/?utm_source=ig_web_copy_link

Danas objavljeno

Ona sve uspije naplatiti: Pripreme za vjenčanje bogatašice Paris Hilton moći ćemo gledati uživo

Vanja A

DNK analizom otkriven praunuk poglavice Bik Koji Sjedi

Vanja A

Film “Dina” ima problem – i on traje 7 minuta

Zeljka

Ostavite komentar