11. Marta 2021.

Holifild: Tajson i ja? Globalni spektakl!

Big Portal

Njihov eventualni treći duel se planira za 2021. godinu, ali još ništa nije ugovoreno.

Holifild je izjavio da je Tajson trenutno prepreka tom meču.

Vraćam se u ritam, a trenutno samo čekam svog plesnog partnera, Majka Tajsona, da se pojavi. Gde si, Majk?“, izjavio je 58-godišnji Ivander Holifild, koji je u profesionalnoj karijeri, koja je trajala od 1984. do 2011. godine ostvario skor od 44 pobede, 10 poraza, 2 remija i jednog poništenog meča.

Trebalo je da imamo meč i prethodne godine, ali je on na kraju boksovao sa Rojem Džonsom Juniorom. Moj tim je pregovarao sa njim, ali oni su samo nudili izgovore. Sada mi je jasno – Majk je želeo meč da se zagreje pre borbe sa mnom. Roj Džons je bio dobar lokalni protivnik za Majka, ali duel sa mnom bi bio pravi golobalni spektakl“, rekao je nekadašnji neprikosnoveni šampion sveta u kruzer i teškoj kategoriji.

Tajson se nedavno vratio u ring u egzibicionoj borbi sa Rojem Džonsom Juniorom – dvojica legendi su odradila impresivan meč za dvojicu veterana, a on je okončan remijem. Sav prihod išao je u humanitarne svrhe, a 54-godišnji Tajson najavio je još takvih manifestacija koje će pomoći ugroženima.

Holifild je 1996. godine imao prvi meč sa Tajsonom i slavio je tehničkim nokautom u pretposlednjoj, 11. rundi posle dominantne predstave, a njihov naredni meč 1997. godine obeležila je Tajsonova diskvalifikacija zbog ujedanja protivnika.

Treba naglasiti da su period posle uspešne Holifildove karijere obeležili brojni finansijski problemi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare