Hofele tjuning za Mercedesovu G klasu - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Hofele tjuning za Mercedesovu G klasu

Tjunerska kompanija Hofele predstavila je svoju verziju modela Mercedes-Benz G klase. Zvanični naziv automobila je HG 63 Sport, a riječ je o preradi AMG G63 verzije.

Vizuelne izmene spolja izvršene su na prednjem delu, gde je dodat novi branik i prerađena Panamerikana rešetka, a dodat je i veliki H logo umesto poznate trokrake zvezde. Vozilo je postavljeno na Hofele felne prečnika 24 inča, a dodati su i elementi od ugljeničnih vlakana na više mesta.

Kabina je pretrpela nešto veće izmene. Odmah je uočljiva velika količina crvene kože i alkantare u dve nijanse, što je zanimljiv kntrast prema srebrenom eksterijeru. Putnici u zadnjem delu uživaju u odvojenim sedištima sa centralnom konzolom, a sedišta mogu da se povuku unazad da bi se dobilo još prstora za noge. Ovo rešenje podseća na zadnja sedišta u luksuznoj S klasi, koja mogu da se skoro potpuno razvuku.

Na kraju, Hofele je dodao par sklopivih stepenika koji ulakšavaju ulazak i izlazak putnika na sva četiri vrata. Tjuneri su prepravili bočne cevi AMG izduvnog sistema da bi mogle da se kreću zajedno sa ovim panelima. Čitav izduvni sistem zamenjen je novim, koji ima i kontrolne ventile za podešavanje zvuka četvorolitarskog V8 motora.

Kompanija je objavila da cena HG 63 iznosi oko 300.000 EUR.

Izvor: Nacionalnaklasa

Danas objavljeno

Maserati odlaže premijeru novog krosovera za 2022: Nema čipova

Vanja A

Porsche Taycan Cross Turismo Turbo S u problemima s brzinom na „testu severnog jelena“

Vanja A

BMW M135i xDrive za 2022. prošao kroz mehanička unapređenja

Vanja A

Ostavite komentar