27. Januara 2021.

“Hoću da usmjerim kćerku na pravi put” Slavica Ćukteraš priznaje da želi da bude u ŽIRIJU “ZVEZDA GRANDA”

Big Portal

Slavica Ćukteraš napominje da je u nekim trenucima loš, a u nekim dobar policajac, jer želi kćerkicu Viktoriju da izvede na pravi put, prenosi Blic.

– Pomalo sam i loš, a pomalo i dobar policajac u odnosu s Viktorijom. Tu sam da svoje dijete usmjerim i da joj pomognem da radi ono što voli, ali svakako i da joj objasnim zašto nešto možda nije dobro po nju – kaže pjevačica za „Blic”, i dodaje da joj nedostaje zlatno doba „Granda” kada je sa takmičarskom grupom nastupala i po pet puta nedjeljno.

– To je bio početak i sve novo za mene. Naravno da je to bio jedan lijep period kojeg se rado sjećam. Bilo je zanimljivo družiti se s publikom svakog dana u drugom gradu. Radili smo po pet dana nedjeljno, nekad i u istom gradu, ali u različitim klubovima. Naša popularnost je bila velika i mislim da nijedna ekipa, da mi niko ne zamjeri, nije imala taj uspjeh koji smo imali mi. Ali sada je drugačije vrijeme, svi smo mi za sebe ostvarene ličnosti i svako ima svoj put – iskreno govori pjevačica, koja se usput osvrnula i na nove generacije koje stasavaju u muzičkom takmičenju za zvijezdu „Granda“.

– Nezahvalno je od mene da komentarišem nove pjevače. Svaka generacija je za sebe, a takođe svaki pjevač je za sebe. Ako si spreman da se boriš, uspjećeš, ako nisi, nećeš. Toliko je jednostavno – smatra Slavica, čije se pjesme poput „Zvaćeš je mojim imenom”, „Mrgude”, „Prevari me” slušaju s istim žarom i nakon nekoliko godina od njihovog objavljivanja.https://8fbee7f4c5ad724ef96f1a395fa125e1.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

– To su pjesme koje su ostale i koje će se slušati. One postoje već više od 15 godina i dan-danas su popularne isto koliko su bile kad su izašle. Jeste teško naći dobru pjesmu, ali ja sam sada pronašla pravi tim i mislim da će se ono što budem predstavila u narednom periodu dopasti publici. Spremne su dvije nove pjesme, sad je na redu snimanje spotova. Vidjećete Slavicu u potpuno novom izdanju – poručuje Ćukterašova, i dodaje da je njen onlajn šou „Povratak u 2000” samo mali dio onoga što je pripremila publici.

– Odlučila sam se da napravim onlajn šou zbog toga što moja publika i dan-danas sluša te pjesme. Željela sam da sve to spojim i da napravimo šou kojim ćemo obilježiti jednu eru prije nego što počnemo sa novim projektima, koji se već pripremaju. Nostalgija, mislim da smo svi zbog onoga što smo prošli tokom prethodne godine željni nekih lijepih stvari i sjećanja na neke ljepše stvari i mislim da je ovo bio pravi potez s moje strane, što se i pokazalo, s obzirom na to da su reakcije sjajne. Sedamnaest sati smo snimali projekat, bilo je naporno, dosta presvlačenja, truda, energije, ali ne žalim – zaključuje Slavica Ćukteraš za Blic.

Pjevačica ne krije da bi voljela da se oproba u ulozi žirija u takmičenju za zvezdu „Granda”,

– Šalila sam se ja ranije da bih voljela da budem u žiriju, ali kao gostujući član, ne bih mogla da idem na snimanja kao što to rade moje kolege. Ne bi me držalo mjesto. Poznato je da nemam dlake na jeziku i uvijek kažem kako jeste, svidjelo se to nekome ili ne – kaže Slavica.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare