Hoće li Rihanna roditi dječaka ili djevojčicu? Obožavatelji pokušavaju pogoditi pomoću ove tri teorije - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Hoće li Rihanna roditi dječaka ili djevojčicu? Obožavatelji pokušavaju pogoditi pomoću ove tri teorije

Rihanna (34) i A$AP Rocky (33) objavili su da čekaju bebu još u januaru, a brojni obožavatelji širom svijeta od tad ne prestaju pričati o Rihanninoj trudnoći.

Par je trudnoću objavio fotografiranjem u New Yorku, gdje je Rihanna po prvi put svima pokazala svoj trudnički stomak. Čim su fotografije izašle, fanovi su počeli nagađati kako je moguće da par već zna spol bebe, budući da se činilo kao da je Rihanna trudna više od 14 sedmica.

Nakon objave trudnoće, ali i poslije svakog Rihanninog javnog pojavljivanja, obožavatelji su stvorili vlastite teorije utemeljene na sitnim detaljima, poput onoga što je Rihanna imala odjeveno te po tome dali zaključak hoće li roditi dječaka ili djevojčicu.

Ovo su 3 teorije obožavatelja o tome hoće li dijete Rihanne i A$AP Rockyja biti ženskog ili muškog spola.

Neki obožavatelji smatraju kako je Rihanna čim je objavila trudnoću suptilno natuknula kojeg je spola njena beba, zahvaljujući ružičastom kaputu koji je nosila na fotografijama s A$AP Rockyjem kojima su svijetu obznalili njenu trudnoću. Rihanna je nosila voluminozan Chanel kaput jarko ružičaste boje koji nije bio zakopčan do kraja kako bi otkrio njen trbuh. Jedna je obožavateljica na Twitteru napisala: “Rihanna nam je otkrila da će roditi djevojčicu, bez da nam je rekla. Pazi ružičastu”, a mnogi su se složili s njenom pretpostavkom.

Drugi pak vjeruju kako Rihanna u trudnoći namjerno nosi mnogo plavih outfita, što upućuje na to da će roditi dječaka. U nekoliko navrata je fotografirana u plavim kombinacijama, a neke su na pomisao da Rihanna nosi dječaka potaknule i fotografije koje je pjevačica objavila za Valentino, gdje se može vidjeti mnoštvo plavih detalja.

Treća teorija je da Rihanna zapravo nosi blizance i to dječaka i djevojčicu. Nekim fanovima glavni trag za ovu teoriju opet su bile fotografije objave Rihannine trudnoće. Rihanna, kako smo već spomenuli, na fotografijama nosi ružičasti kaput, no zanimljivo je da njen partner A$AP Rocky nosi plavu jaknu marke Carhartt. Jedna je obožavateljica na Twitteru napisala: “Super mi je što su Rihanna i A$AP Rocky nosili plavo i ružičasto na fotografijama. Sigurna sam da je bilo planirano zbog povezanosti sa spolom.”, drugi je korisnik na Twitteru nadodao: “Rihanna nosi ružičasto, a A$AP Rocky plavo? Blizanci ili slučajnost?”

Sasvim je sigurno da sama Rihanna još ne želi otkriti kojeg je spola njena beba. Barem ne izravno. Na pariškoj Sedmici mode upitana je nosi li dječaka ili djevojčicu, a pjevačica je bila iznenađena i zbunjena pitanjem.

Izvor: Miss 7

(I.J.)

Danas objavljeno

Rekao da nema ništa da prijavi – pas otkrio švercovane tompuse na aerodromu

Vanja A

Igi Pop objasnio zašto više neće skakati u publiku

Vanja A

Preminuo Džet Blek, bubnjar i jedan od osnivača Strenglersa

Vanja A

Ostavite komentar