HMD testira 'nevidljivu' selfi kameru za Nokia 9.2 - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

HMD testira ‘nevidljivu’ selfi kameru za Nokia 9.2

HMD Global je odložio objavu narednog premijum Nokia telefona kako bi mu dao bolju šansu da se takmiči sa konkurencijum na tržištu u 2020. godini. To znači da će se telefon na tržištu pojaviti tek tokom jeseni, ali ovo kompaniji daje dovoljno vremena da se prebaci na Snapdragon 865, koji će koristiti i većina konkurentskih telefona.

Ovo odlaganje bi takođe HMD-u moglo dati dovoljno vremena da implementira selfi kameru ispod ekrana, a to do sada još nismo imali priliku da vidimo na telefonima. Prema glasinama, ova karakteristika se trenutno testira na Nokia 9.2 modelu.

Postoji nekoliko kompanija, koje su takođe pominjale implementiranje ove tehnologije. Oppo je prikazao neke demoe, kao i Xiaomi.


Nokia 9.2 bi trebalo da se udalji od neuspešnog višestrukog sistema kamera sa Nokia 9 modela i kompanija bi se mogla opredeliti za tradicionalniji sistem kamera. Stoga to više neće biti karakteristika koja odvaja telefon od konkurencije, ali bi to možda mogla biti implementacija “skrivene” prednje kamere.

Izvor: Android Authority

Danas objavljeno

Kineski proizvođač električnih automobila će kreirati i vrhunske telefone

Zeljka

Veliki redizajn za 1Password: Desktop funkcije sada i na mobilnim uređajima

Vanja A

WhatsApp omogućava da se sakrijete ili da se neprimetno išunjate

Zeljka

Ostavite komentar