HMD Global bi početkom oktobra mogao predstaviti Nokia tablet - BIGportal.ba
Nauka i IT Tehnologija

HMD Global bi početkom oktobra mogao predstaviti Nokia tablet

HMD Global se izgleda priključuje velikoj listi proizvođača koji su predstavili ili planiraju tablet uređaj za ovu jesen. Kompanija je na Twitteru objavila tizer za prezentaciju koja će biti održana 6. oktobra.

Iz tizera se može zaključiti da kompanija planira da tokom ovog događaja planira da zvanično predstavi tablet sa Nokia brendom. Tizer pokazuje rane i moderne Nokia telefone, a finalni objekat je kutija koja je značajno veća od svih ostalih uređaja.


Raniji izveštaji su sugerisali da HMD Global zaista planira objavu Android tableta. Proizvod bi mogao nositi naziv Nokia T20, a mogao bi imati 10.36-inčni displej, 4GB RAM-a i 64GB prostora za skladištenje podataka. Tu je i 4G podrška. Na jednom maloprodajnom sajtu pojavile su se i cene: oko 257 dolara za standardni i oko 280 dolara za 4G model.

Moguće je da bismo 6. oktobra mogli videti i neki novi Nokia telefon, a ranije su iz kompanije za ovu godinu najavili pristupačnije 5G modele. Među njima se očekuje i Nokia G50 5G, kao i Nokia X50 sa 108MP glavnom kamerom.

Izvor: AnroidAuthority

Danas objavljeno

Održano takmičenje u hakovanju – Windows 10 najviše puta hakovan

Vanja A

Intel Core i9-12900K overklokovan do 5.2GHz na svim jezgrima za performanse

Vanja A

Corsair donosi Elite LCD seriju AIO kulera

Vanja A

Ostavite komentar