Hjulmand: Atmosfera poslije Eriksenove posjete je drugačija - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Hjulmand: Atmosfera poslije Eriksenove posjete je drugačija

Selektor danske reprezentacije Kasper Hjulmand je pred meč sa Rusijom govorio o tome da li će njegova ekipa pratiti dešavanja na utakmici između Finske i Belgije, a kaže i da je poseta Kristijana Eriksena mnogo značila.

Danci su do sada obe utakmice izgubili na Evropskom prvenstvu, ali imaju šansu da prođu dalje. Moraju da dobiju Ruse i da očekuju pobedu Belgije protiv Finske.

„Osećamo pritisak, ali već smo navikli na to. Nije novost za noge od nas da moramo da izađemo na teren i da idemo na pobedu. Imamo utakmicu kod kuće protiv Rusije. Ukoliko slavimo, proći ćemo i znamo to. Naravno, dosta toga zavisi i od druge utakkice, pa ćemo pratiti dešavanja. Posle prvog poluvremena, videćemo šta se dešava na drugom meču, a ja ću na osnovu toga reagovati. Spremni smo na to i pričaćemo o tome sa igračima“, kazao je selektor Kasper Hjulmand.

Simon Kjaer, Kasper Hjulmand

Danske fudbalere je nedavno na treningu posetio Kristijan Eriksen koji je u prvom meču imao prekid svesti zbog srčanog zastoja. Eriksen je sada dobro i izašao je iz bolnice posle oporavka i operacije.

Mislim da je dolazak Kristijana mnogo značio igračima koji nisu imali priliku da ga vide, posebno onima koji su bliski sa njim. Jedno je kada ga vidite na snimku, a drugo kada ga vidite uživo, kada možete da se pozdravite sa njim, to je bilo dobro za ceo tim. Atmosfera je sada malo drugačija, to je sigirno, ali ponavljam, dobro je što smo videli i njega i članove njegove porodice„.

Hjumland veruje da se ruski fudbal često potcenjuje, a veruje i da će pun stadion biti adut Danaca u ovoj utakmici.

Sportklub.

Danas objavljeno

“Bože pravde” i suze Milice Mandić

Zeljka

Ispala Pliškova, Hurkač zaustavljen, Nišikori ide dalje, Makedonija bez zlata, basketaši Srbije dobili rivala

Zeljka

Prva zlatna medalja za Srbiju: Sjajna Milica Mandić!

Zeljka

Ostavite komentar