Hju Lori se vraća na male ekrane: Doktor Haus je kapetan Klark - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Hju Lori se vraća na male ekrane: Doktor Haus je kapetan Klark

HBO je objavio trejler za komičnu svemirsku seriju “Avenija 5” (“Avenue 5”) u kojoj će glavnu ulogu igrati fantastični britanski glumac Hju Lori, poznat po ulozi doktora Hausa u istoimenoj seriji.

U ostvarenju reditelja Armanda Ianucija, poznato šotskog satiriste, Lori tumači kapetana Rajana Klarka, vlasnika luksuznog svemirskog broda po nazivu Avenija 5.

Radnja serije počinje kada se njegov brod iznenada pokvari, zbog čega on okuplja posadu koja vodi računa o bezbednosti putnika. Spašavanje će se, međutim, pretvoriti u komičnu paniku i rasprave neistomišljenika. Stvari će krenti po zlu do te mere da će posada morati da zatraži pomoć Američke svemirske agencije NASA.

Serija zapravo donosi priču o ljudima koji nemaju ništa zajedničko, osim što su zajedno u svemiru i pokušavaju da se nose jedni s drugima.

Pored Lorija, uloge u seriji ostvarili su i Džoš Gad, Suzi Nakamura, Zek Vuds, Rebeka Front, Ital Filips, Niki Amuka-Brd i Himeš Patel.

Premijera HBO-ove serije zakazana je za iduću godinu, a prva epizoda trebala bi trebalo da bude emitovana 19. januara.

Loriju je ovo prva glavna uloga u TV seriji nakon uloge Gregorija Hausa u seriji “Doktor Haus” koja mu je donela svetsku slavu. Prema pisanju medija pre nekoliko meseci u Britaniji, Lori bi se mogao naći u novoj sezoni serije “Crni Gruja” u kojoj je takođe imao veoma zapaženu ulogu, ali o detaljima snimanja novih epozoda još uvek se ništa ne zna.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Dron s kobasicom spasio psa od nadolazeće plime

Vanja A

Besprijekoran stil princeze Diane

Vanja A

Nick Jonas i Priyanka Chopra dobili bebu uz pomoć surogat majke

Vanja A

Ostavite komentar