Hitman 3 će dobiti Ray tracing i VR za računare početkom 2022. - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Hitman 3 će dobiti Ray tracing i VR za računare početkom 2022.

Ova informacija dolazi uporedo sa najavom ponovnog pokretanja serije koja dostiže glavnu prekretnicu od 50 miliona igrača u trilogiji „Svet ubistava“.

Studio je dao tizer šta se može očekivati u drugoj godini, a prvo je nekoliko zanimljivih dodataka. Hitman 3 dobija arkadu Elusive Target – koja omogućava beskonačno igranje Elusive Target misija – kao i podršku za virtuelnu stvarnost i Ray tracing na PC-u početkom 2022. Nove mape, priče, modovi i još mnogo toga su takođe na delu u studiju, plus neke karakteristike iznenađenja na osnovu one standardne priče „zajednica je tražila veoma, veoma dugo vremena“.

Što se tiče implementacije VR-a na računaru, izgleda da je to nadograđena verzija u odnosu na trenutno dostupnu PlayStation VR verziju, barem prema kratkim klipovima koji se vide u video snimku za najavu iznad. Na PSVR-u, igrači su bili ograničeni na korišćenje DualShock kontrolera, ali na PC-u, video prikazuje programere koji koriste kontrolere pokreta indeksa i Rift S za interakciju sa oružjem.

Hitman 3 – Godina 2 bi trebalo da počne 20. januara 2022, uz 12 meseci dodatne podrške za sve platforme. Studio takođe planira veliko ažuriranje igre na proleće 2022. godine, sa više detalja kasnije. Više informacija potražite na zvaničnoj stranici IO Interactive.

Danas objavljeno

Kinezi prvi započeli proizvodnju 232-slojne 3D NAND memorije, prije zvučnih imena kao što su Samsung, SK Hynix i Micron

Vanja A

Istražuju se tvrdnje o curenju telefonskih brojeva WhatsApp korisnika

Vanja A

Apple testira jedan od bitnih noviteta za iOS

Vanja A

Ostavite komentar