8. Jula 2022.

Hit Marije Šerifović “U nedelju” trebalo da otpjeva druga pjevačica

Big Portal

Sa sedamnaest godina ja sam otpevala pesmu ‘U nedelju’, koju je Leontina napisala za mene i ta pesma je moja. Sećam se da mi je Leontina usred noći poslala demo snimak sa svojim otpevanim glasom gde nije bilo teksta, bio je samo početak strofe. Bukvalno je pesma pisana za mene i ja sam nakon toga otpevala demo snimak i trebalo je da nastupim na festivalu u Budvi 2003. sa tom pesmom”, kaže Sonja i otkriva da ta pjesma ipak njoj nije bila suđena:

“Međutim, desilo se da kada sam ja to otpevala nije bilo sasvim ubedljivo zbog godina i iskustva i ta pesma je ostala. Onda su mi napisali numeru ‘Košulja’ s kojom sam ja otišla u Budvu. Par meseci nakon toga slušam ja pesme za Beoviziju i čujem Mariju koja je potpuno u drugom aranžmanu otpevala ‘U nedelju’.”

Sonja ne krije da joj je krivo zbog ishoda.

“Leontina i ja smo bile u kontaktu. Međutim, rekla mi je da nisam zrela, ali mi nije bilo jasno zašto mi je nisu ostavili i sačekali da odrastem, ali to je tako. To je stvar kompozitora”, ispričala je pjevačica.

Kako već neko vrijeme svi bruje o estradnom ratu koleginica Milice Pavlović i Ane Nikolić, Sonja je otkrila da li bi ikada postupila poput Nikolićeve i sada objavila demo snimak pjesme “U nedelju” koji još uvek čuva.

“Ne bih sada pustila taj demo snimak, možda bih zamolila Leontinu i Mariju da možda otpevam u nekom drugom aranžmanu, na neki moj način koji ja sada doživljavam sa 36 godina. Možda se i meni desi isto, da uzmem nečiji hit, eto Mariji je od tad krenula karijera”, rekla je Sonja za

 Grand.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare