HIT: Era Ojdanić napisao oproštajnu poruku, pa napravio žurku u bolnici! - BIGportal.ba
Ex Yu

HIT: Era Ojdanić napisao oproštajnu poruku, pa napravio žurku u bolnici!

Pevač, zaražen korona virusom, trenutno boravi u bolnici zajedno sa sinom Dragutinom, a umesto da leži, on zabavlja medicinsko osoblje! Zapevao je čak i “Da sam pauk”!

Narodni pevač Era Ojdanić zaražen je korona virusom i trenutno leži u beogradskoj bolnici “Dragiša Mišović”. I pre nego što se zarazio, folker je dane provodio u bolnici zabrinut za zeta i sina, zaražene koronom, a onda je i njega stigla virusna infekcija. 

S obzirom na to da se oseća dobro, Era ne može da miruje u bolničkoj postelji, nego radi ono za šta ga je Bog stvorio: zabavlja sve oko sebe. 

“Istina je da imam koronu, ali se osećam odlično. Nekoliko dana sam imao temperaturu 37-38, pa sam odlučio da uradim test. Pokazao je da sam pozitivan, ali nemam nikakve bolove, ne kašljem, ne kijam. Uradio sam rendgen pluća i sve je u redu. Skener je pokazao da imam neke promene, pa su me zato zadržali u bolnici, kako bi pratili moje zdravstveno stanje”, ispričao je on za list Informer. 

Pogledajte kako Era provodi dane u bolnici: 

I dalje je zabrinut za sina Dragutina, koji već dve nedelje leži u istoj bolnici. 

“Pravili smo, 17. juna, punoletstvo u mom motelu. Jedan gost je bio zaražen i on je sigurno preneo mom sinu, pa on meni. Nadam se da će sve biti u redu. Ovo što se dešava oko nas je strašno. Koliko god da se pazimo, ne možemo biti sigurni da se nećemo zaraziti. Čuvajte se, ljudi!“, poručio je on. 

A za slučaj da, ne daj Bože, nešto krene po zlu, Era je rešio da ostavi oproštajnu poruku

“Voleo bih, da preko mog omiljenog lista pošaljem važnu poruku. Ako mi se nešto dogodi – molim hiljade žena da ne seku vene za mnom“, rekao je Era, u svom šaljivom maniru za Informer. 

Danas objavljeno

Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe

V.R.

Seka Aleksić u lateks haljini pokazala kako se “nose” obline

V.R.

Milan Stanković nigdje ne nastupa, ali vodi biznis u Čikagu

V.R.

Ostavite komentar