Het-trik "opel korse": Proglašen pobjednik prestižnog evropskog izbora "Autobest" - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Het-trik “opel korse”: Proglašen pobjednik prestižnog evropskog izbora “Autobest”

Na gala svečenosti u Majncu laskavu titulu “automobila sa najboljim odnosom cene i kvaliteta” rekosmo prigrlila je nova “korsa”

PRESTIŽNI žiri, kojeg čine specijalizovani novinari iz 31 evropske zemlje “Autobest” izbora, proglasio je novu “opel korsu” za pobedika i “Best Buy Car 2020” – automobil koji daje najviše za uloženi novac!

Na gala svečenosti u Majncu laskavu titulu “automobila sa najboljim odnosom cene i kvaliteta” rekosmo prigrlila je nova “korsa” ali je “Opel” slavio i veliko priznanje koje je dobio generalni direktor ove kompanije Mihael Lošeler koji je proglašen za najboljeg menadžera u 2019. godini!

Zanimljivo je da je ovo treća nagrada “Autobesta” u istoriji koju dobija neki od modela “prel korse”. Ni jedan drugi model nije proglašen “Best Buy Car of Europe” u tri uzastopne generacije. Među gostima u Majncu bili su generalni direktor marketinga i prodaje, Ksavier Dušemin, generalni direktor za inženjering, Kristian Miler i potpredsednik za komunikacije, Harald Hampreht.

– Naša nova “korsa” je automobil orijentisan ka budućnosti – vrhunski, sa odličnom dinamikom vožnje i električnom energijom. Nudi vrhunske tehnologije po povoljnim cenama. To je i ubedilo ovaj žiri da dodeli nagradu – rekao je Mihael Lošeler na svečanosti u Majncu -Nagrada “Manbest” je velika čast za mene. Ovaj naslov ilustruje ono što smo postigli kao tim sa svim zaposlenima u “Opelu”. Vratili smo kompaniju na put ka uspehu!

Nakon što je PSA grupa preuzela Opel 2017. godine, Mihael Lošeler i njegov menadžerski tim razvili su i sproveli sveobuhvatni strateški plan “PACE!”, koji će Opel učiniti održivo profitabilnim, globalnim i električnim. Nova “opel korsa-e” započela je veliku ofanzivu za elektrifikaciju svojom svetskom premijerom prošlog leta.

Foto promoDanas objavljeno

Škoda Octavia najčešće kraden automobil u 2021.

Vanja A

Dolazak Tesle Cybetrucka ponovo odložen

Vanja A

Tesla Model 3 najprodavaniji EV u Europi uz značajan pad tržišnog udjela VW Golfa

Vanja A

Ostavite komentar